Thuê Xe Máy Hà Tĩnh | Tổng Hợp TOP 05 Đơn Vị Cho Thuê Xe Máy Chất Lượng

Aktualisht, shërbimet e marrjes me qira të motoçikletave janë gjithnjë e më të njohura në Ha Tinh – një destinacion ideal turistik i dashur nga shumë turistë. Në artikullin më poshtë, ne do t’ju sjellim TOP 05 vendet për të marrë me qira motoçikleta në Ha Tinh me cilësi të lirë, por të mirë për referencën tuaj.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë e marrjes me qira të motoçikletave cilësore

Përmbledhje e vendeve TOP 05 me reputacion dhe të lirë të marrjes me qira të motoçikletave Ha Tinh në treg sot. (Burimi: internet)

Përmbledhje e mallrave cilësore me qira të motoçikletave Ha Tinh

Për të eksploruar rrugët e gjalla dhe rrugicat e ngarkuara të Ha Tinh, motoçikletat janë një mjet ideal transporti për ju. Më poshtë është një përmbledhje e informacionit të kontaktit dhe tarifave të qirave të dyqaneve TOP 05 Ha Tinh të marrjes me qira të motoçikletave që janë të famshme në lokalitet dhe janë vlerësuar mirë nga shumë vizitorë.

Njësia Informacion Çmimi tel
Tam vëlla Shtëpia numër 7, rruga 26/3, qyteti Ha Tinh 100,000 VND – 150,000 VND 0944 640 777
Hong Nghi 352 Ha Huy Tap, qyteti Ha Tinh 80,000 VND – 160,000 VND 0868 341 851
Tran Thang 267 Ha Huy Tap, qyteti Ha Tinh 100,000 VND – 150,000 VND 0986 225 568
Duc Hung fshati Linh Tien, reparti Thach Linh, qyteti Ha Tinh 150,000 VND – 200,000 VND 0937 288 288
Hotel Hoa Do Blloku 1, Xuan Një qytet, Nghi Xuan, qyteti Ha Tinh 100,000 VND – 200,000 VND 0913 673 370
Lule bore Ky Phong, Ky Anh, qyteti Ha Tinh 100,000 VND – 200,000 VND 0932 296 799
Ky Anh Autostrada Kombëtare 1A, reparti Song Tri, qyteti Ky Anh, qyteti Ha Tinh 150,000 VND – 200,000 VND 0963 812 112

Në përgjithësi, çmimi i marrjes me qira të motoçikletave në Ha Tinh është shumë më i lirë se motoçikleta me qira Ninh Binh. Shumica e dyqaneve nuk japin me qira makina të reja 100%, por të gjitha makinat mirëmbahen dhe kontrollohen rregullisht. Prandaj, makina me qira është ende e shëndetshme dhe e qetë. Padyshim që nuk do t’ju zhgënjejë me paratë e shpenzuara.

1. Ha Tinh – dyqan me qira motoçikletash Anh Tam

Anh Tam është i famshëm si një nga dyqanet prestigjioze të marrjes me qira të motoçikletave në Ha Tinh. Me cilësinë e makinës që vlerësohet nga shumë njerëz, dyqani ka tërhequr një numër të madh turistësh që të besojnë dhe të zgjedhin si destinacion për marrjen me qira të makinave kur vijnë në Ha Tinh. Për shkak të kësaj, dyqani po rritet dhe zgjeron edhe 2 degë të tjera në qytet.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë më cilësore të marrjes me qira të motoçikletave

Nëse shteti ka ndërmend të marrë me qira një motoçikletë në Ha Tinh, nuk duhet të humbisni njësinë Anh Tam me përvojë shumëvjeçare në treg. (Burimi: internet)

Dyqani ofron një gamë të gjerë makinash me një shumëllojshmëri modelesh dhe ngjyrash që ju të zgjidhni lirisht sipas preferencave dhe nevojave tuaja. Disa nga makinat më të njohura me qira sot janë Yamaha Sirius Fi, Honda Wave dhe Vision 110cc. Për më tepër, çmimi i qirasë është gjithashtu shumë i volitshëm, vetëm nga 80,000 VND deri në 200,000 VND/makinë.

Përveç kësaj, kur merrni me qira një motoçikletë këtu, ju shoqëroheni edhe nga një shërbim dërgimi derë më derë nëse kërkohet. Me kosto do të llogaritet sipas distancës nga dyqani deri në pikën e dorëzimit që kërkoni. Megjithatë, pronari tarifon vetëm kur adresa që kërkoni ndodhet në periferi. Për qiramarrësit në brendësi të qytetit, do të jetë falas.

Detaje:

 • Çmimi: 130.000 VND – 150.000 VND/makinë
 • Adresë: 248 Tran Dang Ninh, Hoang Van Thu, qyteti Lang Son
 • Numri i telefonit: 0247 375 887

2. Hong Nghi – Vendndodhja e motoçikletave me qira në Ha Tinh

Dyqani i marrjes me qira të motoçikletave Hong Nghi është një nga njësitë e lira të makinave me qira në Ha Tinh. Jashtëzakonisht i përshtatshëm për klientët që janë ende studentë ose njerëz me të ardhura të ulëta. Edhe pse qiraja është e lirë, dyqani ende fokusohet në investimin në cilësi të mirë të makinave. Sillni përvojën më të mirë për vizitorët.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë më cilësore të marrjes me qira të motoçikletave

Ha Tinh – Njësia e marrjes me qira të motoçikletave Hong Nghi është vizituar dhe mbështetur nga një numër i madh turistësh që në ditët e para të krijimit të saj. (Burimi: internet)

Hong Nghi ofron një sistem automjetesh jashtëzakonisht të larmishëm me të gjitha llojet e makinave manuale, skuterave dhe tufave. Për të plotësuar të gjitha nevojat e klientëve kur vijnë për të marrë një makinë me qira. Çmimi i qirasë për makinat dixhitale do të variojë nga 80,000 VND deri në 120,000 VND/makinë/ditë. Sa i përket skuterëve dhe karrocave dore, çmimi i qirasë do të jetë pak më i lartë, rreth 120,000 – 200,000 VND/makinë/ditë.

Në veçanti, kjo njësi ka gjithashtu një sërë politikash për llogaritjen e tarifave të makinave me qira për klientët që janë ende studentë. Nëse jeni ende duke studiuar dhe keni nevojë të merrni me qira një makinë, do të përfitoni një zbritje deri në 10% – 20% të kostos totale të qirasë. Pra, mos harroni të merrni me vete kartën tuaj të studentit ose kartën e identitetit për të marrë çmime preferenciale të qirasë!

Detaje:

 • Çmimi: 130.000 VND – 150.000 VND/makinë
 • Adresë: Rruga Nguyen Trai 256, Dien Bien Ward, Thanh Hoa City
 • Numri i telefonit: 0247 375 887

3. Tran Thang – Njësia më e mirë e marrjes me qira të motoçikletave Ha Tinh

Njësia e specializuar në marrjen me qira të motoçikletave Ha Tinh – Tran Thang është gjithashtu shumë e njohur për vizitorët. Që në ditët e para të hapjes, dyqani ka ofruar një numër të madh makinash me qira. Edhe pse jo makinë krejtësisht e re, por cilësia është ende shumë e mirë. Garantohet të jetë në gjendje të shërbejë një numër të madh klientësh në rastet e pikut turistik të vitit.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë më cilësore të marrjes me qira të motoçikletave

Tran Thang është një nga vendet me reputacion dhe të njohur të marrjes me qira të motoçikletave në Ha Tinh. (Burimi: internet)

Për më tepër, Tran Thang ka edhe modele të reja motoçikletash me një vëllim prej 50cc ose më shumë. Linja të tilla si Yamaha Sirius, Sirius Fi, Jupiter ose Honda Wave S, Rs janë të gjitha të njohura nga turistët dhe marrin me qira shumë. Të gjitha makinat me qira janë të pajisura me 2 helmeta me fytyrë të plotë dhe 2 mushama të disponueshme të ruajtura mirë në bagazh për lehtësinë tuaj.

Përveç kësaj, dyqani vlerësohet shumë edhe nga qëndrimi i pronarit i cili është gjithashtu shumë entuziast dhe i vëmendshëm. Sepse para se t’i dorëzonte makinën klientit, ai kontrolloi me kujdes frenat, borinë dhe disa motorë të tjerë. Për të garantuar siguri absolute për klientët gjatë transportit. Kështu që ju mund të jeni të sigurt kur merrni me qira një makinë këtu.

Detaje:

 • Çmimi: 130.000 VND – 150.000 VND/makinë
 • Adresë: Rruga Nguyen Trai 256, Dien Bien Ward, Thanh Hoa City
 • Numri i telefonit: 0247 375 887

4. Marrja me qira e motoçikletës Ha Tinh në njësinë Duc Hung

Nëse jeni duke kërkuar për një njësi me reputacion dhe të lirë të marrjes me qira të makinave në Ha Tinh, mos e injoroni dyqanin Duc Hung. Dyqani dëgjon gjithmonë komentet dhe komentet e vizitorëve në faqet e internetit të marrjes me qira të makinave në internet. Që atëherë, dyqani është përpjekur të përmirësohet, të zhvillohet fuqishëm dhe të njihet nga më shumë njerëz.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë më cilësore të marrjes me qira të motoçikletave

Dyqani i marrjes me qira të motoçikletave Duc Hung ka stimuj jashtëzakonisht tërheqës për vizitorët në festat e vitit. (Burimi: internet)

Përveç kësaj, Duc Hung ka gjithashtu skuterët më të fundit si Lead, Airblade, Vision. Të gjitha këto modele kanë një zhvendosje më të madhe se versioni i vjetër 125cc, kështu që funksionojnë më të fortë dhe më të qetë. Megjithatë, nëse ju duhet të udhëtoni në një rrugë kodrinore me shpate të pjerrëta, duhet të zgjidhni një makinë manuale ose manuale për të garantuar sigurinë.

Jo vetëm kaq, procedura e marrjes me qira të një makine këtu është gjithashtu shumë e thjeshtë, jo aq e sofistikuar dhe e komplikuar sa vendet e tjera. Thjesht duhet të jepni ID/CCCD/Pasaportën tuaj dhe të plotësoni formularin e dhënë nga pronari i dyqanit për të marrë me qira një makinë që ju pëlqen. Përveç kësaj, dyqani nuk kërkon një depozitë kur merr me qira një makinë.

Detaje:

 • Çmimi: 130.000 VND – 150.000 VND/makinë
 • Adresë: Rruga Nguyen Trai 256, Dien Bien Ward, Thanh Hoa City
 • Numri i telefonit: 0247 375 887

5. Hoa Do Hotel për marrjen me qira të lirë të motoçikletave

Jo vetëm që ofron shërbime resorte, por Hoa Do gjithashtu ofron shërbim me qira të motoçikletave me cilësi të lartë dhe të lirë. Jashtëzakonisht i përshtatshëm për udhëtarët që duhet të marrin me qira një makinë që qëndrojnë këtu. Megjithatë, hoteli ende pranon të marrë me qira për klientët e jashtëm, por kostoja do të jetë më e lartë rreth 10,000 VND – 20,000 VND.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë më cilësore të marrjes me qira të motoçikletave

Ju mund të merrni me qira një makinë në hotelin Hoa Do për shkak të çmimit të lirë, por cilësisë jashtëzakonisht të mirë. (Burimi: internet)

Nëse jeni mysafir në hotel, thjesht tregoni personelit të recepsionit se mund të merrni me qira një makinë pa pasur nevojë të paraqisni ndonjë dokument shtesë. Për më tepër, gjatë përdorimit, nëse automjeti ka ndonjë problem, nuk ju lejohet ta riparoni vetë. Duhet të njoftoni menjëherë stafin e hotelit në numrin e telefonit të ngjitur në anën e makinës.

Detaje:

 • Çmimi: 130.000 VND – 150.000 VND/makinë
 • Adresë: Rruga Nguyen Trai 256, Dien Bien Ward, Thanh Hoa City
 • Numri i telefonit: 0247 375 887

Pyetjet e bëra më shpesh kur merrni me qira një motoçikletë në Ha Tinh

Kur merrni me qira një motoçikletë në Ha Tinh, shpesh hasni disa probleme për t’u përmendur. Këtu janë disa pyetje që kemi përpiluar dhe përgjigjur për lexuesit. Për të ndihmuar turistët kur duhet të marrin me qira një makinë kur vijnë në Ha Tinh, ata mund të përgatiten më plotësisht dhe me kujdes. Shmangni situatat e papritura ose humbni para në mënyrë të padrejtë.

Gjëja e parë për të cilën njerëzit shqetësohen më shumë është se cilat dokumente duhet të keni me vete kur merrni me qira një makinë? Aktualisht, shumica e dyqaneve kur merrni një makinë me qira ju kërkojnë të pajisni me kartë identiteti ose kartë identiteti qytetari ose edhe pasaportë nëse jeni vizitor i huaj.

Motoçikletë Ha Tinh me qira | Sintetizoni 5 njësitë më cilësore të marrjes me qira të motoçikletave

Gjërat që turistët duhet të kenë parasysh kur kanë nevojë të marrin me qira një motoçikletë në Ha Tinh për të shmangur rreziqet e panevojshme. (Burimi: internet)

A ju nevojitet edhe patentë shoferi për të marrë me qira një makinë? Shumica e njësive përcaktojnë gjithashtu që vetëm vizitorët me patentë shoferi mund të marrin me qira një makinë. Megjithatë, do të ketë disa vende që janë më të relaksuara që kërkojnë vetëm që qiramarrësit të jenë 18 vjeç ose më të vjetër. Por ju duhet të mbani me vete patentën e shoferit në rast se ju kërkohet.

Apo disa njerëz pyesin gjithashtu se cila makinë të zgjedhësh për të marrë me qira është më e mira? Kjo varet nga terreni në të cilin udhëtoni. Nëse është një rrugë e pjerrët dhe me gunga, duhet të zgjidhni një manual ose një tufë. Nëse lëvizni vetëm në qytet, mund të zgjidhni një skuter sepse motori i kësaj makine është mjaft i qetë.

Më sipër është një përmbledhje e të gjitha informacioneve më të detajuara në lidhje me TOP 05 vendndodhjet e famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Ha Tinh që janë zgjedhur dhe vlerësuar nga shumë turistë. Shpresojmë, ndarja e dobishme e mësipërme do t’ju ndihmojë të zgjidhni vetë një njësi të kënaqshme të marrjes me qira të makinave për të pasur një udhëtim të sigurt dhe të plotë.

 • Me qira një motoçikletë në Ha Tinh
 • Motoçikleta Ha Long me qira
 • Me qira një motoçikletë në Phu Tho
 • Me qira një motoçikletë në Bac Ninh
 • motoçikleta me qira në Bac Giang

Postuar nga: Huynh Nguyen

Fjalë kyçe: Motoçikleta Ha Tinh me qira | Përmbledhje e njësive të marrjes me qira të motorëve të cilësisë TOP 05

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Thuê Xe Máy Hà Tĩnh | Tổng Hợp TOP 05 Đơn Vị Cho Thuê Xe Máy Chất Lượng . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp các kỹ năng hạnh phúc cơ bản nhất bạn nên biết

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy