Tổng hợp 50+ mẫu hình xăm tay đẹp, ý nghĩa dành cho nam và nữ

Për ata që e duan, sapo kanë filluar, të gjithë kanë tatuazhet e tyre në duar. Zbuloni tatuazhet më të bukura dhe domethënëse të duarve mashkullore dhe femërore.

Shumë njerëz shpesh zgjedhin tatuazhe për të mbajtur gjëra të veçanta, sepse çdo tatuazh ka kuptimin e vet. Në veçanti, ne shpesh zgjedhim të bëjmë tatuazh në duart tona. Këtu janë disa dizajne të bukura dhe domethënëse të tatuazheve të duarve për burra dhe gra që do të donim t’ju prezantojmë.

1. Pse kaq shumë njerëzve u pëlqejnë tatuazhet e duarve?

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Pse kaq shumë njerëz pëlqejnë tatuazhet e duarve?

Kur sapo keni filluar të bëni një tatuazh, shumë njerëz shpesh zgjedhin një vendndodhje tatuazhi në duart e tyre si kyçet e duarve, biceps, sepse duart janë aty ku fleksibiliteti, ju do të jeni në gjendje të tregoni tatuazhet e personalitetit tuaj. Në rast se doni të mbuloni tatuazhin, mjafton të zgjidhni një veshje që ta mbuloni lehtësisht.

Përveç kësaj, tatuazhi në dorë do të jetë më pak i dhimbshëm sesa tatuazhi në vende të tjera, veçanërisht në biceps. Prandaj, shumë njerëzve u pëlqen të kenë tatuazhe në duart e tyre.

2. Pozicione për tatuazhe të bukura të duarve

Tatuazh biceps

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh biceps

Bicepsi është një vend i njohur për tatuazhe për burrat, sepse tregon forcë dhe mashkulloritet.

Sidomos nëse zotëroni biceps të fortë dhe muskuloz, tatuazhi do të jetë edhe më zbulues, më tërheqës dhe mbresëlënës. Nëse dëshironi që tatuazhi juaj të jetë më i matur, mund ta bëni në brendësi të bicepsit tuaj!

Tatuazh krahu

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh krahu

Vendndodhja e tatuazhit në krah është zakonisht nga bërryli poshtë. Tatuazhet këtu tregojnë një personalitet të butë dhe duken mjaft të fshehura. Në veçanti, kur tatuazhi këtu do të jetë më pak i dhimbshëm.

Tatuazh dore

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh dore

Ky është një zonë afër kockës, ka shumë tendina dhe enë gjaku, kështu që kur dëshironi të bëni një tatuazh këtu, do të duhet të keni një tolerancë të lartë ndaj dhimbjes. Sidoqoftë, produkti i përfunduar që merrni do të jetë i mahnitshëm.

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp 41 món ăn từ thịt heo đơn giản thơm ngon hấp dẫn ai cũng mê

Kur bëni tatuazh në kyçin e dorës, mund të zgjidhni mesazhe ose modele të vogla që do të duken shumë artistike dhe të buta.

Tatuazh dore

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh dore

Tatuazhi i dorës, konkretisht, pozicioni i pjesës së pasme të dorës duket jashtëzakonisht personal dhe rebel. Ju mund të bëni tatuazh në këtë vend nëse dëshironi të sfidoni veten sepse tatuazhi në këtë zonë është shumë i dhimbshëm. Sidoqoftë, nëse ju pëlqen ndryshimi, atëherë ky është vendosja e tatuazhit që duhet të provoni.

Tatuazh dore

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh dore

Tatuazhet me duar të mbyllura do të jenë për ata që kanë vërtet një personalitet të fortë, duke i thyer rrugën. Për shkak se vendndodhja e kësaj zone tatuazhi është shumë e madhe, nëse keni ndërmend të bëni tatuazh krahun tuaj, duhet ta konsideroni me kujdes përpara se ta bëni atë.

3. Tatuazhet më të njohura të duarve

Tatuazh ylli

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i yllit përfaqëson bukurinë dhe përsosmërinë

Tatuazh tërfili me 4 gjethe

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i tërfilit me 4 gjethe do të thotë fat i mirë

Tatuazh diamanti

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i diamantit përfaqëson fuqi të pamposhtur

Tatuazh i syve në trekëndëshin demon

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i syve në trekëndëshin demon përfaqëson syrin e zotit

Tatuazh mali

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet malore krijojnë motivim në jetë

Tatuazh me trëndafil

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh klasik i trëndafilit me kuptimin e bukurisë tërheqëse

Tatuazh kryq

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi kuptimplotë i kryqit tregon besim dhe i kujton Zotit se Zoti është me ju

Tatuazh emri

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet me emra janë një mënyrë për të treguar dashuri për atë person

Tatuazh i flamurit kombëtar

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i flamurit kombëtar shpreh krenarinë për vendin

Tatuazh fetar

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet fetare tregojnë zemrën e skautizmit

Tatuazh luani

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i luanit ka një kuptim madhështor dhe të fuqishëm

Tatuazh bimore

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet e bimëve nënkuptojnë mister dhe mbijetesë të fortë

Tatuazh i vogël

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh i vogël për ju që pëlqeni stilin e thjeshtë

Tatuazh minimalist

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi minimalist tregon njerëzit me stil jetese minimaliste në modë

Tatuazh simbol i dragoit

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i Dragoit ka kuptim të gjithanshëm dhe të jashtëzakonshëm

Tatuazh tigri

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i tigrit ka kuptimin e trimërisë dhe gjembave

Tatuazh me shigjeta

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh me shigjeta do të thotë drejt një qëllimi të ri

Tatuazh citimi

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Kuotat e tatuazheve tregojnë maksimat e jetës

Tatuazh i kafkës

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i kafkës tregon një stil të ndryshëm, rebel

Tatuazh me krahë

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i krahëve ka kuptimin e lirisë dhe stilit

Tatuazh engjëlli

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh engjëlli me kuptimin e engjëllit kujdestar

Tatuazh me re

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi në re ka kuptim në varësi të stilit të artit që zgjidhni

Tham Khảo Thêm:  [MỚI NHẤT] Tổng hợp chi phí du lịch Sapa từ A-Z

Tatuazh me busull

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet e busullës nënkuptojnë të lundroni në rrugën tuaj në jetë

Tatuazh bufi

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh i orës

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i orës kur kombinohet me trëndafila do të thotë dashuri e përjetshme

Tatuazh Mandala

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh Mandala që do të thotë ekuilibër, harmoni, përjetësi dhe përsosmëri

Tatuazhe Phoenix

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i feniksit është një simbol i ringjalljes dhe rilindjes

Tatuazh me flakë

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh flakë që do të thotë rrezik dhe shkatërrim

Tatuazh gjeometrik

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet gjeometrike tregojnë modernitetin dhe veçantinë

Tatuazh spirancë

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet e ankorimit nënkuptojnë siguri dhe stabilitet

Tatuazh ujku

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i ujkut ka kuptimin e këmbënguljes, forcës dhe besnikërisë

4. Koleksion i dizajneve të bukura të tatuazheve të duarve për burra dhe gra

Tatuazh dore për femra

Tatuazh me lule kaktusi

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i kaktusit simbolizon dashurinë e jashtëzakonshme

Tatuazh me luleradhiqe

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i kaktusit simbolizon dashurinë e jashtëzakonshme

Mini tatuazh dielli

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh dielli do të thotë fat, mençuri dhe guxim

Tatuazh me pupla

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh me pendë fluturuese, i butë

Tatuazh me shkronjë dhe lule

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet me shkronja dhe lule tregojnë butësi dhe sofistikim

Tatuazh në zemër

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi në zemër tregon dashurinë për dikë

Tatuazh i lezetshëm i kafshëve

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet e lezetshme të kafshëve tregojnë kalorësi dhe bukuri

Tatuazh diamanti

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi me diamant përfaqëson bukurinë ideale dhe të pastër

Tatuazh me trëndafil të kuq

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i trëndafilit të kuq tregon hijeshi

Tatuazh luledielli

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i lulediellit do të thotë gëzim dhe lumturi

Tatuazh mace e vogël

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh i lezetshëm i maces së vogël që tregon dashurinë për macet

Tatuazh me tekst të shkurtër

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Fjalët e tatuazhit tregojnë moton e jetës

Tatuazh me lule

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi me lule të vogla tregon thellësi dhe sofistikim

Tatuazh i vogël flutur

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Një tatuazh i vogël flutur tregon mister dhe tërheqje

Mini tatuazh në pjesën e pasme të dorës

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Mini tatuazhi në pjesën e pasme të dorës është i bukur dhe tërheqës

Tatuazh me gisht

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhe të vogla, delikate dhe misterioze me gishta

Tatuazhet e duarve për meshkuj

Tatuazh i orës

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet e orës kanë për qëllim t’ju kujtojnë momentet e bukura të jetës

Tatuazh shqiponje

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i shqiponjës do të thotë liri dhe forcë

Tatuazh me shkronjë në gisht

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh unik dhe i pazakontë me shkronjë në gisht

Tatuazh byzylyk

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh byzylyk i personalizuar, artistik

Tatuazh me kodin QR

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazh i ri dhe unik me kodin QR

Tatuazh personazhi vizatimor

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhi i personazhit vizatimor tregon dinamizëm

Tatuazh me barkod

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Tatuazhet me barkod kanë kuptimet e tyre

Tatuazh me numër

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Modeli i tatuazhit në biceps

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Modeli i tatuazhit në biceps tregon forcën e burrave

Tham Khảo Thêm:  Tổng Hợp Các Phương Tiện Di Chuyển Tại Manila – Philippines

5. Vini re kur bëni tatuazh në dorë

Para tatuazhit

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Shënim para tatuazhit

Jini të përgatitur për të duruar dhimbjen në mënyrë që tatuazhi të mund të bëhet pa probleme dhe zgjidhni kohën e duhur dhe një dyqan tatuazhesh dhe tatuazhist me reputacion.

Sigurohuni që gjithçka që lidhet me tatuazhin tuaj të jetë sterile dhe e sigurt. Përveç kësaj, nuk duhet të pini alkool, të përdorni stimulues ose të agjëroni përpara se të bëni një tatuazh.

Diskutoni qartë idetë dhe dëshirat tuaja me tatuistin përpara zbatimit.

Muzika është një qetësues i dobishëm dhimbjesh kur bëni tatuazh, kështu që ju mund të dëgjoni muzikë ndërsa bëni tatuazh.

Nëse ndiheni të lodhur gjatë kryerjes së një tatuazhi, atëherë ndaloni për të pushuar.

Pas tatuazhit

Sintetizoni mbi 50 dizajne të bukura dhe kuptimplota tatuazhesh dore për burra dhe gra

Shënim pas tatuazhit

Duhet të kufizoni ekspozimin e drejtpërdrejtë të tatuazhit në diell, ai do të zbehë ngjyrën e tatuazhit.

Mos prekni duart e pista, mos e gërvishtni ose qëroni tatuazhin sepse mund të shkaktojë infeksion dhe nuk duhet ta fashoni tatuazhin ose të vishni rroba të ngushta e të vrazhda sepse kjo do të shkaktojë fërkim, infeksion dhe ngadalësimin e procesit të shërimit. rimëkëmbjen e lëkurës.

Duhet të shmangni ushtrimet e forta në zonën e tatuazhuar dhe të shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me njerëzit me sëmundje të lëkurës.

Mos përqafoni kafshët shtëpiake, kafshët shtëpiake si qentë, macet… Mos shkoni në not, banjë apo sauna në ditët e para pas tatuazhit.

Ju nuk e lini lëkurën e vendit të tatuazhit të thahet, mund të përdorni një hidratues të rregullt për ta aplikuar në zonën e tatuazhit.

Mos përdorni ushqime të tilla si: mish viçi, pulë, oriz ngjitës, ushqim deti, mish qeni, spinaq me ujë dhe mos pini alkool ose birrë.

Nëpërmjet artikullit të mësipërm, a keni gjetur modelin e duhur të tatuazhit të dorës për ju? Shpresojmë që informacioni që ofrojmë do t’ju ndihmojë të zotëroni një tatuazh të kënaqshëm dhe kuptimplotë!

Postuar nga: Ta Dong Quan

Fjalët kyçe: Sintezë e mbi 50 modeleve të bukura dhe kuptimplote të tatuazheve të duarve për burra dhe gra

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng hợp 50+ mẫu hình xăm tay đẹp, ý nghĩa dành cho nam và nữ . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy