Tổng hợp 8 địa điểm cho thuê xe máy Quận 1 Sài Gòn

Preferohet të marrësh me qira një motoçikletë në District 1 Saigon sepse ndodhet pikërisht në qendër të qytetit. I përshtatshëm për t’u zhvendosur në shumë provinca/qytete të ndryshme dhe nuk kërkon shumë kohë për të vizituar vendet e famshme si Rruga Nguyen Hue Walking Street, Katedralja Notre Dame.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Chungxe, Dragon Bikes, Tuan Tu, Style Motorbike, Thanh Lan, Saigon Minsk Motorbike, Vina Sat dhe Phu Nam janë 8 adresa të spikatura të marrjes me qira të makinave në Distriktin 1 Saigon. Çdo adresë e marrjes me qira të motoçikletave Saigon do të ketë karakteristikat e veta për sa i përket shërbimit, cilësisë dhe prestigjit, por në përgjithësi, të gjitha ato sjellin përvoja të mira për klientët.

1. Chungxe – Merr me qira një motoçikletë cilësore në Distriktin 1

Chungxe është një shërbim me reputacion, cilësor dhe i lirë për motoçikleta dhe makina me qira në Distriktin 1 Saigon. Këtu ka shumë lloje të ndryshme makinash, kështu që ato janë të ndryshme në modele, ngjyra dhe dizajne. Bëjeni të lehtë për ju gjetjen e makinës së duhur kur rezervoni në internet në faqen e internetit ose shkoni personalisht në dyqan.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Chungxe ka shumë modele të ndryshme makinash, kështu që është e larmishme në modele, ngjyra dhe dizajne

Kostoja e marrjes me qira të një makine në Chungxe është renditur në mënyrë transparente, kështu që nuk do t’ju duhet të shqetësoheni për rritjen e çmimeve ose mbitejkalimet. Nga ana tjetër, procedura është mjaft e thjeshtë kur të duhet vetëm patentë shoferi, depozitë dhe dokument identiteti (letërnjoftim/kartë identiteti qytetar ose pasaportë/pasaportë).

Në veçanti, të gjitha motoçikletat në Chungxe kanë më pak se 3 vjet përdorim dhe mirëmbahen, ndërrohen dhe kontrollohen rregullisht. Pra eshte ende relativisht i ri, motori punon mire, makinerite funksionojne pa probleme dhe nuk jane demtuar pjeset si dritat, rezervuaret e karburantit, frenat, pasqyrat etj.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Kati i 7-të, Ndërtesa Avenis, Nr. 145, Rruga Dien Bien Phu, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0903 229 906

2. Dragon Bikes – Adresë e besueshme e marrjes me qira të makinave

Dragon Bikes është një vend i besueshëm për marrjen me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon për kalorës me pasion për biçikletat me zhvendosje të madhe. Sepse ky vend ofron kryesisht makina me motorë, dizajne “të ngarkuara jashtëzakonisht” dhe mund të sigurt në zbritje si Honda XR 150cc, Honda Semi Auto, Detec Win, Honda 125cc,….

Pika plus është se të gjitha motoçikletat në Dragon Bikes janë të garantuara për sa i përket cilësisë dhe nuk dëmtohen përpara se t’u dorëzohen klientëve, kështu që ju mund të pushtoni me besim të gjitha rrugët e Vietnamit. Për shembull, Saigon, marrja me qira e motoçikletave Vung Tau, Da Lat, marrja me qira e motoçikletave Nha Trang, Hanoi, Ha Giang, ….

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Dragon Bikes ofron kryesisht automjete të motorizuara, “të ngarkuara jashtëzakonisht” dhe mund të sigurt drejt zbritjes

Në të njëjtën kohë, është një shërbim që vlerësohet mjaft mirë kur bëhet fjalë për komoditetin dhe përvojat e shkëlqyera për klientët. Në mënyrë tipike, duke ju këshilluar dhe mbështetur për të zgjedhur makinën e duhur, procedura e marrjes me qira të makinës është e thjeshtë dhe e shpejtë, çmimi i qirasë është i moderuar dhe jo i lartë në krahasim me tregun e përgjithshëm.

Tham Khảo Thêm:  Một chiếc cà phê – Nơi để tâm trạng tan chậm

E vetmja pikë negative është se Dragon Bikes nuk merr me qira motoçikleta ditën, por do t’i japë përparësi periudhave të gjata si javë ose muaj. Kjo mund të rrjedhë nga specifikat e shërbimit ose nga strategjia e biznesit të dyqanit. Edhe pse pak i papërshtatshëm në disa raste, është një avantazh për shumë individë.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 182/5A, Rruga De Tham, Cau Ong Lanh Ward, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0909 283 280

3. Tuan Tu

Tuan Tu është një vend për marrjen me qira të motoçikletave në Distriktin 1, Saigon, i zgjedhur nga shumë njerëz. Ky vend fokusohet tek mjetet me zhvendosje të madhe për të qenë në gjendje t’i shërbejnë të gjitha nevojave, interesave dhe përdorimeve të “lojtarëve”. Përveç kësaj, ka modele të tjera me modele të ndryshme.

Në përgjithësi, cilësia e makinave në Tuan Tu është e garantuar për shkak të ndryshimeve të rregullta të vajit dhe mirëmbajtjes periodike. Për më tepër, kontrolloni gjithmonë rezervuarin e karburantit, frenat, gomat, pasqyrat, boritë, dritat, … përpara dorëzimit për të kufizuar dëmtimet dhe për të garantuar sigurinë për klientët.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Cilësia e makinës në Tuan Tu është e garantuar për shkak të ndryshimit të vajit dhe mirëmbajtjes periodike

Procedura për marrjen me qira të një makine në Tuan Tu është ende mjaft e thjeshtë dhe jo aq e komplikuar sa disa vende, por ende e garantuar ligjërisht. Konkretisht, ky vend do të përgatisë kontratën dhe dokumentet e automjetit (sigurim, certifikatë regjistrimi automjeti, …). Do të përgatisni vetë patentën e shoferit, depozitën dhe kartën e identitetit ose pasaportën.

Pas përfundimit të transaksionit, dyqani Tuan Tu do të dorëzojë makinën dhe ju mund ta përdorni për të shkuar në një udhëtim ose thjesht “vi vu” rreth Saigon për të mësuar dhe zbuluar gjëra më interesante. . Por mos harroni të ndiqni rregullat e trafikut për një përvojë të plotë.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 353/2/26, Rruga Pham Ngu Lao, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0937 929 220

4. Motoçikletë Style – Objekt për marrjen me qira të motoçikletave të shërbimeve

Vendndodhja e marrjes me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon – Motoçikleta Style është e specializuar në ofrimin e automjeteve me zhvendosje të madhe për ju që të bëni udhëtime nëpër Vietnam. Avantazhi është se pjesët e këmbimit dhe automjetet kontrollohen tërësisht përpara dorëzimit dhe cilësia e përgjithshme është absolutisht e garantuar.

Shërbimi i politikave dhe makinave me qira në Style Motorbike vlerësohet gjithashtu shumë për të qenë entuziast dhe duke u përpjekur të ndihmojë kur klientët kanë probleme në rrugë. Për shembull, mbështetje për riparimin e dëmeve që ndodhin në rrugë ose ndajnë me ju një pjesë të kostos së zëvendësimit për riparimin.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Motoçikleta Style ofron automjete me zhvendosje të madhe për të qenë në gjendje të bëjnë një udhëtim nëpër Vietnam

Çmimi i makinave me qira në Style Motorbike do të jetë rreth 180 – 400 dollarë. Ndonëse paksa e lartë, por cilësia ia vlen krejtësisht “buxhetin” që keni shpenzuar. Përveç kësaj, do të merrni sende shtesë bazë dhe të nevojshme për lëvizjen si helmeta, … (plotësisht falas).

Stafi i Style Motorbike është entuziast, miqësor, i hapur, i zhytur në mendime dhe i vëmendshëm, kështu që ata lënë shumë përshtypje të mira në zemrat e klientëve. Procedura e marrjes me qira të një makine është relativisht e thjeshtë, kërkon vetëm dokumente identifikimi, patentë shoferi dhe depozitë me kohën për të kryer të gjitha transaksionet rreth 10-15 minuta.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 24, Rruga Tran Dinh Xu, Co Giang Ward, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0915 139 796
Tham Khảo Thêm:  Tổng Hợp 9 Homestay Mèo Vạc – Giá Rẻ, Đẹp Níu Chân Du Khách

5. Thanh Lan – Shërbimi i marrjes me qira të motoçikletave në Distriktin 1

Thanh Lan u krijua me qëllim të ofrimit të shërbimit të marrjes me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon, i përshtatshëm, autonom dhe me kosto efektive për individët kur vijnë në punë, studim, punë ose udhëtim. Prandaj, ky vend vlerëson gjithmonë përfitimet që klientët marrin kur besojnë dhe zgjedhin.

Marrja me qira e motoçikletës Thanh Lan për ditë, javë, muaj ose afatgjatë me një çmim të arsyeshëm, kështu që do të përmbushë të gjitha nevojat, interesat, qëllimet dhe “buxhetin”. Procedura e marrjes me qira të një makine nuk është e ndërlikuar, madje e thjeshtë kur kërkon vetëm një depozitë/obligacion dhe disa dokumente bazë.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Marrja me qira e motoçikletave Thanh Lan për ditë, javë, muaj ose afatgjatë me çmim të arsyeshëm

Nga ana tjetër, Thanh Lan ofron shumë modele të ndryshme të makinave dhe ka një gamë të plotë modelesh nga të njohura në ato të nivelit të lartë. Në të njëjtën kohë, vendosni cilësinë në radhë të parë kur mirëmbahen siç duhet, si dhe kontrolloni me kujdes motorët, makinat, etj. për t’u siguruar që ato janë të paprekura, pa keqfunksionime ose dëmtime.

Thanh Lan është mjaft fleksibël në shërbim, kështu që ju mund të merrni/ktheni makinën dhe të nënshkruani kontratën direkt në dyqan ose kudo në qytetin e brendshëm të Saigon (shtesë) ose të merrni me qira një motoçikletë në aeroportin Tan Son. Më e mira. Përveç kësaj, mund të kërkoni të ndërroni në një automjet tjetër më të përshtatshëm nëse frenat, gomat etj. janë dëmtuar ose nëse ndiheni të pasigurt.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 17C, Rruga Nguyen Thi Minh Khai, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0764 125 068

6. Motoçikletë Saigon Minsk

Motoçikleta Saigon Minsk është një nga adresat e marrjes me qira të motoçikletave që ndodhet në Distriktin 1 të Saigonit, ku klientët kryesorë janë turistët e huaj dhe të rinjtë që duan të “lëvizin”. Për shkak se modelet e ofruara këtu janë të ndryshme në ngjyrë, model dhe dizajn, ka shumë opsione të përshtatshme.

Cilësia e makinës në Saigon Minsk Motorbike është absolutisht e garantuar kur pamja është mjaft e re, motori funksionon pa probleme, makineritë funksionojnë mirë dhe pjesët e tjera si frenat, gomat, dritat, boritë, … nuk dëmtohen. Ju ndihmon të jeni të sigurt kur drejtoni një mjet “akulli” në rrugë.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Audienca e synuar e Motoçikletës Saigon Minsk janë mysafirë të huaj dhe të rinj që duan të “udhëtojnë”

Çmimi i marrjes me qira të makinave në Motoçikletën Saigon Minsk është i moderuar dhe jo i lartë në krahasim me tokën e përbashkët, kështu që nuk e bën të vështirë për klientët dhe është ende brenda një niveli të pranueshëm “buxheti”. Procesi i thjeshtë i marrjes me qira të makinave. Kontrata e qirasë është përgatitur me kushtet e plota të përgjegjësive dhe përfitimeve.

Në veçanti, Motoçikleta Saigon Minsk pranon të rregullojë makinën sipas një numri kërkesash të arsyeshme nga klientët, në mënyrë që udhëtimi për të zbuluar Vietnamin në përgjithësi dhe Saigon në veçanti të jetë proaktiv dhe i plotë. Sidoqoftë, përpara se të shkoni në dyqan, duhet të na kontaktoni së pari për shërbim të vëmendshëm.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 7, Rruga Bui Vien, Pham Ngu Lao Ward, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0775 656 508

7. Vina Sat

Vina Sat është i famshëm si një vend prestigjioz dhe i lirë për marrjen me qira të motoçikletave në District 1 Saigon. Ky vend ofron shumë linja makinash të veçanta por të njëjtën cilësi dhe siguron gjithmonë sigurinë maksimale për klientët, si dhe minimizon dëmet që mund të ndodhin në rrugë.

Tham Khảo Thêm:  [Tổng Hợp] Địa Chỉ Các Quán Ăn Ngon Ở Hà Nội [Ăn Quên Lối Về]

Çmimi i makinave me qira në Vina Sat do të luhatet rreth 100,000 VND/makinë/ditë. Nëse merrni me qira afatgjatë (javore ose mujore), do të merrni shumë stimuj të veçantë dhe do t’ju ndihmojnë të kurseni shumë shpenzime. I përshtatshëm për të gjithë klientët, veçanërisht studentët dhe turistët që kanë nevojë për transport.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Vina Sat ofron shumë modele të ndryshme makinash, por të gjitha janë të ngjashme për nga cilësia

Ashtu si vendet e tjera të marrjes me qira të makinave, procedurat në Vina Sat do të kërkojnë kartë identiteti/identifikim qytetar ose pasaportë/pasaportë + depozitë/trup këmbësh + patentë shoferi. Përkundrazi, ky vend do të përgatisë makinën, dokumentet përkatëse (sigurimin, certifikatën e regjistrimit të automjetit, …) dhe kontratën e vlefshme (2 kopje).

Përveç kësaj, një gjë jashtëzakonisht mbresëlënëse në Vina Sat është stili i shërbimit profesional kur jo vetëm u përgjigjet me entuziazëm të gjitha pyetjeve, por edhe ju këshillon dhe ju ndihmon për të zgjedhur makinën e duhur. Stafi është miqësor, i vëmendshëm, entuziast, i gëzuar, mikpritës, i përkushtuar dhe i ndihmon gjithmonë klientët.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 19, Rruga Nguyen Thi Minh Khai, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0903 939 220

8. Phu Nam

Phu Nam është një nga vendet me qira të motoçikletave në District 1 Saigon që duhet të zgjedhë. Sepse ky vend posedon shumë avantazhe të jashtëzakonshme shërbimi si stili i shërbimit profesional, ofrimi i makinave cilësore, tarifa të arsyeshme me qira dhe të përshtatshme për “buxhetin” e shumë individëve.

Përveç kësaj, stafi në Phu Nam është gjithashtu shumë entuziast, i vëmendshëm dhe veçanërisht shpesh konsulton dhe mbështet klientët për të bërë zgjedhjet e duhura, të përshtatshme për nevojat dhe qëllimet e përdorimit. Sidomos, ai sjell shumë informacione të dobishme dhe interesante për automjetin kur “vi vu” në Saigon.

Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Phu Nam posedon shumë përparësi të jashtëzakonshme në drejtim të shërbimeve si ofrimi i makinave cilësore,…

Procedura për të marrë me qira një makinë në Phu Nam nuk kërkon shumë dhe kërkon vetëm një depozitë, patentë shoferi dhe identifikim. Për sa i përket kontratës dhe kushteve përkatëse, si dhe automjetit dhe dokumenteve të nevojshme (sigurimi, regjistrimi i automjetit, …) do të përgatiten plotësisht këtu.

Pas përfundimit të transaksionit, ju do të merrni makinën dhe do të kontrolloni motorin, makineritë dhe pjesët e tjera me radhë si dritat, boritë, pasqyrat e pasme, rezervuarët e karburantit, gomat, frenat, …. Nëse është ende i paprekur, mund të jeni të sigurt “akulli” në rrugë. Nëse dëmtohet, mund t’i kërkoni Phu Nam të mbështesë shkëmbimin.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Rruga Ho Hao Hon, Co Giang Ward, District 1, Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Numri i telefonit: 0979 360 415

Artikulli ka përpiluar 8 vende për marrjen me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon. Ndani gjithashtu informacione të dobishme për cilësinë, shërbimin dhe reputacionin, së bashku me numrat e telefonit dhe adresat e kontaktit. Shpresojmë se do të jetë një referencë e besueshme dhe mund të përdoret si bazë që ju të bëni zgjedhjet më të përshtatshme.

Postuar nga: Nguyen Hieu

Fjalët kyçe: Përmbledhje e 8 vendndodhjeve me qira të motoçikletave në Distriktin 1 Saigon

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng hợp 8 địa điểm cho thuê xe máy Quận 1 Sài Gòn . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy