Tổng hợp địa chỉ thuê xe ô tô tự lái chất lượng tại Sơn Trà Đà Nẵng

Marrja me qira e një makine vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang është një aktivitet që pëlqehet nga vendasit dhe turistët vendas/të huaj dhe është një zgjedhje prioritare nëse keni nevojë të udhëtoni në distanca të gjata ose keni një numër të madh pjesëmarrësish. Për shkak të komoditetit, të qenit proaktiv në orar, sediljeve të freskëta, check-in të rehatshëm, çmimeve të arsyeshme dhe jo shumë të varura nga moti.

Përmbledhje e adresave për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Da Giang Company, Gia Huy, Danang Car Rental, Kha Tran dhe Ngoc Tuan janë adresa cilësore të marrjes me qira të makinave vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang. Çdo adresë ka pikat e veta të forta përsa i përket shërbimeve, stafit, çmimeve apo procedurave, kontratave, kështu që ju do të keni shumë zgjedhje për udhëtimin tuaj, familjen, grupin e miqve.

1. Kompania Da Giang

Kompania Da Giang është një nga adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang. Avantazhi është se është plot modele dhe lloje dhe i përket markave të njohura në botë si Mitsubishi, Chevrolet, Kia, Ford, Mazda, Hyundai, Toyota, Honda, Mercedes, …. Të gjitha janë në formën e 4, 7 sediljeve dhe kambio manuale ose automatike.

Sintetizoni adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Makinat vetëdrejtuese në Da Giang Company janë plot modele dhe lloje dhe i përkasin markave të famshme në botë

Përveç kësaj, makinat me vetëdrejtim në Da Giang Company mirëmbahen, kontrollohen dhe riparohen rregullisht, kështu që makineritë, motori i brendshëm dhe pjesët e jashtme funksionojnë të gjitha mirë, pa probleme dhe pa probleme. Ju ndihmon të udhëtoni në rrugë në mënyrë të sigurt, të rehatshme dhe pa avari apo keqfunksionime të papritura.

Përveç kësaj, Da Giang Company jep me qira makina vetë-drejtuese me çmime të përballueshme dhe është e përshtatshme për “financiare” të shumë individëve, familjeve, çifteve apo grupeve të miqve. Procedura është e shpejtë, e thjeshtë dhe e pakomplikuar. Kontrata është transparente dhe ka dispozita të detajuara për të drejtat dhe përgjegjësitë, në mënyrë që të dy palët të mund të respektojnë bashkërisht gjatë zhvillimit të bashkëpunimit.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 7, Rruga Vu Van Dung, An Hai Tay Ward, Son Tra District, Da Nang City
 • Numri i telefonit: 0905 611 211 – 0906 100 044

2. Gia Huy

Gia Huy është një adresë relativisht e re e marrjes me qira të makinave vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang, por cilësia është gjithmonë absolutisht e garantuar. Para se t’i dorëzohet klientit, automjeti do të kontrollohet dhe mirëmbahet me kujdes dhe me kujdes, në mënyrë që kur lëviz nëpër terrene të sheshta, të përafërta ose me gunga, të jetë i sigurt dhe të mos ketë dëmtime ose mosfunksionim.

Sintetizoni adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Para se t’u dorëzohen klientëve, makinat vetë-drejtuese do të kontrollohen dhe mirëmbahen me kujdes dhe me kujdes nga Gia Huy

Gia Huy ka shumë modele makinash vetëdrejtuese si Kia K3, Chevrolet Cruze, Mazda 3, Innova, Mercedes C200, Hyundai Avante, Chevrolet Orlando, Toyota Fortuner, …. Të gjitha janë të reja me numrin e sediljeve nga 4 në 45. Ju ndihmojnë të keni shumë zgjedhje për udhëtimin, si dhe të përshtatshme për “xhep” dhe për të përmbushur të gjitha nevojat, interesat dhe qëllimet e përdorimit.

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp top xe limousine giường nằm đi Đà Lạt tốt nhất 2020

Çmimi i marrjes me qira të veturave vetëdrejtuese në Gia Huy varion nga 800,000 deri në 1,200,000 VND/makinë/ditë – i arsyeshëm dhe në të njëjtin nivel me tregun e përgjithshëm. Procedura është mjaft e thjeshtë dhe kryhet shpejt, kështu që kursen shumë kohë dhe nuk ka nevojë të prisni gjatë. Përveç kësaj, stafi është shumë entuziast, i lezetshëm, miqësor dhe i gatshëm për të ndihmuar klientët.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 112/80, Rruga Tran Cao Van, rrethi Thanh Khe, Qyteti Da Nang
 • Numri i telefonit: 0903 529 586

3. Makina me qira Danang

Nëse jeni duke kërkuar për një adresë cilësore të marrjes me qira të makinave vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang, mund ta konsideroni plotësisht dhe të zgjidhni Danang Car Rental. Sepse ky vend është sa i larmishëm në lloje dhe modele, i pasur me dizajne dhe ngjyra, i qartë për origjinën dhe disponon të gjitha dokumentet përkatëse, ndërkohë që konsultohet dhe kujdeset për klientët.

Sintetizoni adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Makinat që drejtojnë vetë në Danang Car Rental janë pa origjinë dhe kanë të gjitha dokumentet përkatëse

Në të njëjtën kohë, Danang Car Rental po përmirëson dhe përmirëson vazhdimisht cilësinë e shërbimeve në mënyrë që klientët që vijnë për të marrë me qira një makinë vetë-drejtuese të ndjehen të sigurt, të kënaqur dhe të sigurt. Kontributi për të ndihmuar rrugëtimin e zbulimit të ushqimit, soditjes së natyrës, mësimit të kulturës, shijimit të veprave arkitekturore etj., shkon plotësisht, rehat dhe lumturisht.

Veçanërisht, Danang Car Rental është shumë e qartë dhe transparente në lidhje me procedurat dhe kontratat e marrjes me qira të makinave vetë-drejtuese. Ju bëjë të përgatitur plotësisht në të gjitha situatat (dokumentet e identitetit, patentë shoferi, “buxheti”, …), si dhe të mbroni interesat tuaja dhe të shmangni mosmarrëveshjet, grindjet, konfliktet, etj., që ndodhin gjatë procesit të bashkëpunimit.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 12, Rruga Da Tuong, Man Thai Ward, Son Tra District, Da Nang City
 • Numri i telefonit: 0905 388 948

4. Kha Tran

Kha Tran është një adresë e marrjes me qira të makinave vetë-drejtuese në Da Nang që merr shumë komente të mira në rrjetet sociale, faqet e internetit dhe forumet me reputacion. Për shkak se numri i automjeteve është i moderuar dhe në kohë plotëson nevojat e banorëve vendas, turistëve vendas/të huaj. Modelet dhe llojet, ngjyrat dhe dizajnet janë gjithashtu shumë të ndryshme, të pasura dhe në modë.

Sintetizoni adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Numri i makinave vetë-drejtuese në Kha Tran plotëson menjëherë nevojat e vendasve dhe turistëve

Për më tepër, Kha Tran u bën përshtypje të veçantë klientëve kur makinat që drejtojnë vetë janë gjithmonë të reja, kursejnë karburant, të përshtatshme për shumë terrene, kanë origjinë të qartë dhe mirëmbahen rregullisht. Përpara se të merrni me qira, ju jepet gjithashtu një inspektim i plotë i brendshëm dhe i jashtëm për t’u siguruar që makineria, motori dhe pjesët e lidhura janë ende në gjendje të mirë pune.

Për sa i përket procedurave, duhet të përgatisni dokumentet e identifikimit, lejet e drejtimit etj., sipas udhëzimeve të stafit për të ecur pa probleme dhe shpejt. Lidhur me kontratën, Kha Tran do të ofrojë plotësisht dhe sa më sipër do të ketë kushte të detajuara të të drejtave dhe përgjegjësive që të dy palët të respektojnë dhe në të ardhmen nuk do të ketë mosmarrëveshje apo grindje të panevojshme.

Tham Khảo Thêm:  Top 10 địa chỉ mua bán laptop cũ Đà Nẵng nổi bật nhất

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 37, Rruga Huong Hai Thien Su, Lagje An Hai Bac, Distrikti Son Tra, Qyteti Da Nang
 • Numri i telefonit: 0326 646 789

5. Ngoc Tuan

Një nga adresat cilësore të marrjes me qira të makinave vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang të cilës duhet t’i referoheni dhe zgjidhni është Ngoc Tuan. Pika plus është se makina kontrollohet me kujdes para dhe pas dorëzimit te klienti, kështu që do të korrigjojë menjëherë gabimet nga e thjeshta në komplekse në mënyrë që kur “akulli” në rrugë të mos ketë probleme apo probleme.të dëmtuara.

Sintetizoni adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Pika plus e Ngoc Tuan është se makinat që drejtojnë vetë kontrollohen me kujdes para dhe pas dorëzimit tek klientët

Nga ana tjetër, makinat vetë-drejtuese në Ngoc Tuan mbahen gjithmonë të pastra, kështu që ato mund të sigurojnë estetikë dhe t’ju ndihmojnë kur vizitoni, eksploroni, mësoni për natyrën, kulturën, arkitekturën, etj. më shumë besim. Makina është gjithashtu e pajisur plotësisht me komoditetet e nevojshme dhe dokumentet përkatëse, kështu që kur merrni pjesë në trafik, do të ndiheni rehat dhe nuk do të “humbni para”.

Për më tepër, çmimi i marrjes me qira të makinës vetëdrejtuese në Ngoc Tuan nuk është i shtrenjtë dhe është plotësisht i përshtatshëm për “kushtet financiare” të individëve, çifteve, grupeve të miqve ose familjeve. Kontrata është e qartë, e detajuar dhe transparente, e shprehur përmes kushteve të përgjegjësive dhe interesave të të dyja palëve – duke kontribuar në një proces të qetë, të përshtatshëm dhe të përsosur bashkëpunimi.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 186, Rruga Ho Nghinh, Phuoc My Ward, Son Tra District, Da Nang City
 • Numri i telefonit: 0918 703 131

Çmimi i marrjes me qira të një makine vetë-drejtuese në ditë në Son Tra Da Nang

Çmimi i marrjes me qira të një makine vetë-drejtuese në ditë midis adresave në Son Tra Da Nang është mjaft i ngjashëm dhe nuk ka shumë ndryshim. Në varësi të modelit dhe llojit, do t’ju duhet të paguani shuma të ndryshme “buxhetore”. Por në përgjithësi, qëndron tërësisht brenda “gjendjes financiare” të individëve, çifteve, familjeve, grupeve të miqve, kompanive apo bizneseve. Si në vazhdim:

 • Mazda 3: 800,000 VND/makinë/ditë
 • Mitsubish Xpander: 900,000 VND/makinë/ditë
 • Toyota Innova: 900,000 VND/makinë/ditë
 • Toyota Fortuner: 1,200,000 VND/makinë/ditë
 • Audi A4: 2,500,000 VND/makinë/ditë
 • Mercedes C200: 2.500.000 VND/makinë/ditë
 • Kia Cetaro: 800,000 VND/makinë/ditë
 • Hyundai Kona 2019: 800,000 VND/makinë/ditë
 • Hyundai Elantra 2020: 800,000 VND/makinë/ditë
 • Ford Everest: 1,200,000 VND/makinë/ditë
 • Kia Sorento: 1,200,000 VND/makinë/ditë
 • Honda Crv: 1,200,000 VND/makinë/ditë
 • Hyundai Tucson: 1,200,000 VND/makinë/ditë
 • Hyundai Santafe: 1,200,000 VND/makinë/ditë

Shënim: Lista e çmimeve është vetëm për referencë.

Procedurat për marrjen me qira të një makine vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang

Procedura për marrjen me qira të një makine vetëdrejtuese në Son Tra Da Nang nuk është e ndërlikuar, jo e vështirë dhe mjaft e ngjashme me provincat/qytetet e tjera. Mjafton të përgatisni dokumente të plota identifikimi (kartë identiteti, pasaportë/pasaportë, identifikim shtetasi, …) dhe leje drejtimi. Por sigurohuni që pronari, fotografia të jetë e qartë, të mos ketë shenja modifikimi dhe të gjitha informacionet e nevojshme.

Sintetizoni adresat për marrjen me qira të makinave vetë-drejtuese cilësore në Son Tra Da Nang

Procedura për marrjen me qira të një makine vetëdrejtuese në Son Tra Da Nang nuk është e ndërlikuar dhe mjaft e ngjashme me provincat/qytetet e tjera

Në disa raste, mund t’ju kërkohet të paguani një depozitë/depozitë kur merrni me qira një makinë vetë-drejtuese. Prandaj, është e nevojshme të kontaktoni paraprakisht për të marrë udhëzime të hollësishme nga stafi në adresat e mësipërme – për t’ju ndihmuar të përgatiteni më me mend për “buxhetin”. Në të njëjtën kohë, do të kurseni gjithashtu shumë kohë dhe nuk do t’ju duhet të prisni gjatë për të kryer gjithçka.

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp 2 cách làm trà chanh đào ngọt thơm, không đắng

Së fundi, merrni një kontratë me kushte specifike, të detajuara, të qarta dhe transparente në lidhje me përgjegjësitë dhe të drejtat që ju dhe adresa e makinës me qira vetë-drejtuese duhet të respektoni dhe kryeni. Kjo kontribuon ndjeshëm në procesin e qetë, të përshtatshëm dhe të qetë të bashkëpunimit dhe në të ardhmen, pa hasur në mosmarrëveshje, grindje apo konflikte të padëshiruara.

Disa shënime kur merrni me qira një makinë vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang

Për të pasur një udhëtim për të mësuar, zbuluar dhe vizituar arkitekturën, natyrën, kulturën, kuzhinën, … në Son Tra Da Nang kujtime të plota, të mrekullueshme dhe shumë të paharrueshme, kur merrni me qira një makinë, mund të merrni me qira një makinë vetë. duhet të keni parasysh disa gjëra:

 • Referojuni komenteve të klientëve të tjerë në rrjetet sociale, forumet dhe faqet e internetit me reputacion për të marrë informacione më objektive dhe të dobishme. Nga atje, bëni zgjedhjen më të përshtatshme dhe më të saktë.
 • Planifikoni përpara për të përcaktuar numrin e saktë të pjesëmarrësve dhe terrenin që do të kaloni për të zgjedhur një makinë vetë-drejtuese me numrin e vendeve, modelin dhe llojin “përputhje”.
 • Inspektimi i plotë i makinave vetë-drejtuese për t’u siguruar që pjesa e brendshme dhe e jashtme janë të paprekura, të padëmtuara dhe pa keqfunksionime dhe që funksionojnë mirë dhe pa probleme në të gjitha kushtet e motit.
 • Përgatitni dokumentet e identifikimit (pasaportë/pasaportë, kartë identiteti, identifikim qytetar, …) dhe patentë shoferi për t’i paraqitur kur kryeni procedurat e marrjes me qira të makinës vetëdrejtuese.
 • Pyesni qartë për çmimin, si të llogarisni kohën, kontratën, etj., për të pasur një përgatitje të menduar “buxhetin”, tregohuni më proaktiv në udhëtim, mbroni interesat tuaja dhe shmangni mosmarrëveshjet në proces. në të ardhmen.
 • Duhet të bëhen përpjekje për të marrë/kthimin e makinave vetë-drejtuese në kohë siç është rënë dakord për të shmangur tarifat shtesë siç janë përshkruar ose “paratë e humbura padrejtësisht” në disa raste.
 • Kontaktoni disa ditë më parë një adresë të marrjes me qira të një makine vetë-drejtuese për të shmangur mbarimin/mungesën e “transportit” ose për të mos qenë në gjendje të zgjidhni një “shoqërues” të kënaqshëm.
 • Kur sanksionohet nga policia rrugore, këshillohet të nxirrni një kontratë dhe të paraqiteni si turist për t’u “rishikuar”. Nëse kjo nuk funksionon, telefononi furnizuesin për ndihmë.
 • Në rast se makina nuk funksionon më pa probleme në rrugë, duhet të kërkoni një zgjidhje nga adresa e makinave me qira vetë-drejtuese. Absolutisht mos riparoni ose zëvendësoni aksesorët pa marrë pëlqimin për të shmangur kompensimin sipas rregullave të përgjithshme.

Postuar nga: Thai Co

Fjalët kyçe: Përmbledhje e adresave për marrjen me qira të makinave cilësore vetë-drejtuese në Son Tra Da Nang

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng hợp địa chỉ thuê xe ô tô tự lái chất lượng tại Sơn Trà Đà Nẵng . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy