Tổng hợp những địa chỉ cho thuê xe máy có tiếng ở Đắk Nông

Dyqani Gia Nghia, Royal Hotel, Anh Lam Store, Vuong Ha Hai Store, Thien Van Hotel, etj. janë adresa të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong. Përparësitë janë çmimet e arsyeshme, shërbimet e larmishme, procedurat e shpejta, kontratat e qarta dhe stafi entuziast.

Pse duhet të marrësh me qira një motoçikletë në Dak Nong?

Dak Nong është një nga provincat nën Malësitë Qendrore (Vietnam). Aktualisht, ndodhet në pllajën M’Nong me një distancë prej 600 – 700 metra nga niveli i detit. Terreni është i pasur, i larmishëm dhe i ndarë fort nga Lindja në Perëndim, kështu që është sa i rrafshët dhe ka shumë shpate të buta.

Dak Nong zgjidhet shpesh nga udhëtarët e shpinës, turistët vendas dhe të huaj si destinacion në itinerarin e tyre të udhëtimit për shumë arsye të ndryshme. Tipike është kultura unike tradicionale e grupeve etnike – e mbushur me identitetet dhe traditat e tyre që janë përcjellë për shumë vite.

Përveç kësaj, Dak Nong gjithashtu i bën të tjerët të magjepsur nga peizazhi natyror i egër, fshatar, paqësor, por jo më pak poetik, simpatik dhe ndonjëherë madhështor dhe i madh. Sidomos, njerëzit janë të ndershëm, të sinqertë, miqësorë, mikpritës dhe mikpritës edhe pse takohen për herë të parë.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Dak Nong ndodhet në pllajën M’Nong me një distancë prej 600 – 700 metra nga niveli i detit.

Nga karakteristikat e mësipërme, shihet se, nëse eksploroni dhe mësoni Dak Nong me makinë, nuk do të jetë më i plotë dhe interesant. Përkundrazi, nëse zgjidhni një motoçikletë si “shoqërues” në çdo rrugë, do të keni kujtime të paharrueshme dhe një udhëtim argëtues.

Konkretisht, marrja me qira e një motoçiklete në Dak Nong do t’ju ndihmojë të arrini çdo cep të thellë, të vizitoni shumë skena të bukura në terrene të vështira dhe me gunga. Ose mund të ndaloni në çdo moment, duke parë natyrën, retë, … pa u kujdesur për kohën dhe hapësirën përreth.

Përveç kësaj, është gjithashtu shumë me kosto efektive, sepse çdo ditë, ju duhet të paguani vetëm nga 100,000 – 200,000 VND për gazin dhe makinën me qira. Në veçanti, të jesh në gjendje të shijosh jetën në një mënyrë shumë personale – të mos jesh i mbyllur në një hapësirë ​​të ngushtë, të kthehesh në personalitetin tënd të vërtetë dhe të jesh në gjendje të bësh gjithçka që do.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

1. Dyqan me qira motoçikletash Gia Nghia

Dyqani me qira i motoçikletave Gia Nghia ndodhet në një rrugë të madhe në provincën Dak Nong. Ky vend vlerësohet shumë për sa i përket cilësisë dhe stilit të shërbimit kur motorët janë gjithmonë të kujdesshëm dhe stafi është i ri, profesional, entuziast, i përkushtuar dhe i përkushtuar ndaj klientëve.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Dyqani Gia Nghia është shumë i mirë për sa i përket cilësisë kur motorët janë gjithmonë të kujdesshëm

Dyqani i marrjes me qira të motoçikletave Gia Nghia është i hapur për të funksionuar gjatë gjithë ditëve të javës me kohë shërbimi fleksibël (24/24). Nëse ka nevojë, mjafton të kontaktoni direkt në numrin e telefonit fiks dhe motoçikleta do t’ju dërgohet në vendin tuaj pa pritur shumë kohë dhe pa lëvizur shumë.

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp địa chỉ bán đồ phượt cực chuẩn, đầy đủ tại Sài Gòn

Gjithashtu, dyqani i motorëve me qira Gia Nghia do të sigurojë një kontratë të plotë në mënyrë që procesi i bashkëpunimit të të dyve të jetë transparent dhe të mos ketë asnjë mosmarrëveshje në të ardhmen. Për sa i përket procedurës, duhet të përgatisni patentën e shoferit dhe dokumentet zyrtare të identifikimit (pasaportë, kartë identiteti, …).

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 126, Rruga Tong Duy Tan, Nghia Thanh Ward, Qyteti Gia Nghia, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 0989 741 659

2. Hotel Royal

Hotel Hoang Gia operon paralelisht në dy zona, duke ofruar shërbime akomodimi profesional dhe marrje me qira të motoçikletave në Dak Nong. Pikë plus janë motorët cilësorë, stili perfekt i shërbimit, çmimet e arsyeshme dhe të përshtatshme për “buxhetin” e shumë individëve, çifteve etj.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Hoang Gia Hotel operon në fushën e ofrimit të shërbimeve profesionale të akomodimit dhe marrjes me qira të motoçikletave

Motoçikletat në Hoang Gia Hotel janë gjithashtu të ndryshme në lloje dhe modele me dizajne dhe ngjyra të ndryshme. Vetëm duke shpenzuar një shumë të moderuar parash, ju mund të zotëroni një “shok” të madh në çdo mënyrë për të pushtuar “tokën e Malësisë Qendrore”.

Për procedurën, ju vetëm duhet të jepni emrin e plotë dhe numrin e dhomës që po qëndroni në Hotel Hoang Gia. Në raste të tjera kërkohet patentë shoferi + dokument identiteti (kartë identiteti, letërnjoftim ose pasaportë/pasaportë) për të lidhur kontratën në përputhje me rregulloret.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 04, Rruga Quang Trung, Nghia Tan Ward, Qyteti Gia Nghia, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 05013 545 088

3. Dyqani Anh Lam

Dyqani Anh Lam ka marrë me qira motorë në Dak Nong për shumë vite dhe ka marrë shumë besim dhe mbështetje nga turistët dhe shpinës. Sepse cilësia nuk është vetëm e mirë por edhe stili i shërbimit është profesional. Duke ju ndihmuar që të dy të keni një “transport” të kënaqshëm dhe të ndiheni të kënaqur.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Dyqani Anh Lam ka marrë shumë besim dhe mbështetje nga turistët dhe shpinës

Përveç kësaj, procedura e thjeshtë dhe e shpejtë është gjithashtu një plus i madh i Anh Lam Store kur ndihmon klientët të kursejnë kohë dhe nuk kanë nevojë të përgatiten shumë. Në thelb, ju vetëm duhet të siguroni patentën e shoferit dhe dokumentet zyrtare të identifikimit (pasaportë, kartë identiteti, …).

Për sa i përket kontratës, Anh Lam Shop do të kujdeset me kushte të qarta. Ndihmoni procesin e bashkëpunimit të bëhet transparent dhe siguroni përfitimet e të dyja palëve. Pas kësaj, ju mund ta merrni makinën direkt këtu për të kontrolluar borinë e përgjithshme, frenat, dritat, gomat, qafën, … – duke e bërë më të sigurt lëvizjen.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Zona Turistike Ta Dung, Komuna Dak Plao, Distrikti Dak Glong, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 0348 681 111

4. Dyqani Vuong Ha Hai

Dyqani me qira i motoçikletave Vuong Ha Hai është i famshëm në provincën Dak Nong. Turistët dhe shpinës shpesh zgjedhin këtë vend për shkak të numrit të madh të automjeteve dhe ndahen në dy linja të dallueshme automjetesh – makina dixhitale dhe skuter. E bën të lehtë marrjen e vendimeve që përputhen me preferencat dhe nevojat tuaja.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Numri i automjeteve në Dyqanin Vuong Ha Hai është i madh dhe ndahet në dy linja të veçanta automjetesh – makina dixhitale dhe skuter.

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp kinh nghiệm du lịch đảo Cô Tô, cập nhật mới tinh

Çmimi i marrjes me qira të motoçikletave në Vuong Ha Hai Shop është ende shumë i lirë dhe varet shumë nga periudha e qirasë dhe modeli i automjetit. Tarifat e qirave afatgjata do të jenë më të ulëta se qiratë afatshkurtra (disa ditë) ose stimujt më tërheqës. Duke ju ndihmuar të kurseni shpenzimet dhe të kontrolloni orarin tuaj të udhëtimit.

Në dyqanin Vuong Ha Hai, të gjitha motoçikletat kontrollohen dhe mirëmbahen rregullisht për të siguruar cilësi. Dhe klientët kur marrin me qira janë gjithashtu më të sigurt për udhëtimin e tyre për të zbuluar, mësuar, vizituar dhe pushtuar Dak Nong me shokët e tyre.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 126, Rruga Tong Duy Tan, Nghia Thanh Ward, Qyteti Gia Nghia, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 0989 741 659

5. Hotel Thien Van

Hotel Thien Van ndodhet pikërisht në qendër të qytetit në provincën Dak Nong, kështu që pasi të keni marrë me qira një motoçikletë, mund të lëvizni lehtësisht në destinacionet e famshme turistike pa marrë shumë kohë. Për më tepër, kursen gjithashtu shumë shpenzime dhe nuk duhet të ekspozohet ndaj diellit dhe erës në rrugë për një kohë të gjatë.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Pasi të keni marrë me qira një motoçikletë në Hotel Thien Van, mund të lëvizni lehtësisht në destinacionet e famshme turistike

Në Hotel Thien Van, stafi është gjithmonë shumë i vëmendshëm, entuziast dhe i gatshëm t’ju asistojë në çdo rast. Në të njëjtën kohë, i pajisur plotësisht me pajisjet e nevojshme për udhëtimin e ekskursioneve, vizitave, eksplorimit, mësimit dhe pushtimit të Dak Nong – mushama, helmeta dhe letra automjetesh.

Sa i përket çmimit, Thien Van Hotel merr me qira motoçikleta për rreth 100,000 VND/ditë (në varësi të numrit të makinës, skuterit dhe kohës së marrjes me qira). Procedura është e thjeshtë dhe nuk kërkon shumë, mjafton të paraqisni kartën e identitetit, pasaportën/pasaportën ose ID-në e qytetarit + patentë shoferin.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 206, Rruga Quang Trung, Nghia Tan Ward, Qyteti Gia Nghia, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 05013 547 666

6. Hotel Green Pine

Përveç shërbimeve të akomodimit, Thong Xanh Hotel ofron gjithashtu qira të shkurtër ose afatgjatë të motoçikletave në Dak Nong. Avantazhi është se ka shumë lloje automjetesh, kështu që do t’i përshtatet stilit dhe preferencave të secilit individ. Duke kontribuar për ta bërë udhëtimin për të udhëtuar dhe eksploruar “tokën e Malësisë Qendrore” të plotë dhe të përsosur.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Avantazhi i hotelit Thong Xanh është se ka shumë lloje automjetesh, kështu që do të jetë i përshtatshëm për stilin dhe preferencat e secilit individ.

Marrja me qira e motoçikletave në Thong Xanh Hotel është vetëm nga 80,000 VND/makinë/ditë – shumë e lirë në krahasim me tokën e zakonshme. Por kjo nuk do të thotë se cilësia nuk është e garantuar. Në të kundërt, motoçikletat këtu janë relativisht të reja, funksionojnë mirë, kursejnë gaz, janë të përshtatshme për terrenin dhe mirëmbahen siç duhet.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 108, Rruga 23/3, Nghia Trung Ward, Qyteti Gia Nghia, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 05013 543 159

7. Hotel Thien Nga

Për të plotësuar nevojat e të ftuarve që qëndrojnë dhe nga dëshira për të sjellë eksperienca të shkëlqyera, Thien Nga Hotel ka ofruar më shumë shërbime me qira të motoçikletave në Dak Nong. Ju ndihmojë të shkurtoni kohën e kërkimit për “transport” dhe të kurseni shumë para.

Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Hotel Thien Nga ofron shërbimin e marrjes me qira të motoçikletave për të plotësuar nevojat e të gjithë mysafirëve që qëndrojnë

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp kinh nghiệm du lịch Hòa Bình tự túc siêu chi tiết

Gjëja më mbresëlënëse e motoçikletave të Hotel Thien Nga është se ato janë të reja, cilësore, të qëndrueshme dhe në gjendje të mirë pune. Përveç kësaj, ai gjithashtu mirëmbahet rregullisht, ndërrohet vaji dhe kontrollohet në përgjithësi përpara se t’i dorëzohet klientit, kështu që motori dhe makineritë janë shumë të lëmuara dhe më pak të dëmtuara gjatë lëvizjes.

Nga ana tjetër, çmimi i ofruar nga Thien Nga Hotel për marrjen me qira të motoçikletave është mjaft i moderuar – as i lartë dhe as i ulët në krahasim me tokën e përbashkët dhe i përshtatshëm për kushtet financiare të shumë individëve, grupeve të miqve, çifteve etj. Procedura është e thjeshtë, e shpejtë, e pakomplikuar dhe pa frika.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 11, Rruga 23, Nghia Tan Ward, Qyteti Gia Nghia, Provinca Dak Nong
 • Numri i telefonit: 0834 151 676

Çfarë duhet të keni parasysh kur merrni me qira një motoçikletë në Dak Nong?

Përveç informacionit të mësipërm, kur merrni me qira një motoçikletë në Dak Nong, duhet të keni parasysh sa vijon:

 • Keni gati pasaportën/pasaportën ose kartën e identitetit/letërnjoftimin e qytetarit + patentën e shoferit të pronarit që të mos ju marrë shumë kohë për të përfunduar procedurën e marrjes me qira të motoçikletës.
 • Pyesni për politikën e kohës dhe tarifën e qirasë së motoçikletave në mënyrë që të mos ketë mosmarrëveshje në të ardhmen, si dhe t’ju ndihmojë të dy të bashkëpunoni të lumtur dhe të qetë.
 • Planifikoni paraprakisht orarin tuaj të udhëtimit dhe mësoni paraprakisht terrenin që do të kaloni për të zgjedhur motoçikletën më të përshtatshme. Për shembull, skuterët janë për terrene të sheshta, makinat me ingranazhe janë zgjedhja e preferuar për terrene me gunga dhe shumë shpate të pjerrëta.
 • Përpara se të merrni motoçikletën, është e nevojshme të kontrolloni kompletin për t’u siguruar që motori dhe makineritë janë ende në gjendje të mirë pune dhe se pjesët përkatëse si dritat, boritë, pasqyrat, rezervuarët e karburantit, qafat etj. janë të paprekura. Qëllimi është të garantohet siguria gjatë lëvizjes dhe të kufizohen aksidentet dhe keqfunksionimet në rrugë.
 • Lexoni dhe rishikoni me kujdes kushtet e kontratës, nëse jeni të paqartë ose keni një sy, duhet të kërkoni menjëherë për të shmangur ndonjë disavantazh më vonë. Në rast se nuk arrihet marrëveshje reciproke, duhet të gjeni një dyqan tjetër për të pasur një përvojë më të mirë.

Artikulli ka përpiluar adresat e famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong me rishikime të hollësishme të shërbimeve, procedurave, çmimeve, cilësisë, kontratave dhe stileve të shërbimit. Përveç kësaj, ai gjithashtu ofron informacion më interesant dhe të dobishëm për udhëtimin tuaj të zbulimit në maksimum.

Postuar nga: Tri Ngo Dinh

Fjalë kyçe: Përmbledhje e adresave të famshme të marrjes me qira të motoçikletave në Dak Nong

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng hợp những địa chỉ cho thuê xe máy có tiếng ở Đắk Nông . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy