Tổng Hợp Top 30 Cơ Sở Hút Hầm Cầu Quận Bình Thạnh Uy Tín Nhất

Saigon ose Ho Chi Minh City është një qytet me dendësinë më të madhe të popullsisë në vend, me një popullsi prej 8 milionë banorësh, ky është një treg potencial për zhbllokimin e shërbimeve. Sidomos me një popullsi të madhe të përqendruar në një qytet që ushtron lehtësisht presion mbi punët e furnizimit me ujë, kullimin dhe mbetjet, rritet edhe kërkesa për shërbimet e pompimit të gropës septike. Pikërisht këtu, toplistsaigon do t’ju dërgojë 30 shërbimet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh në Saigon tani!!!

1. Tunelizim i urës Hoang Son – Kompani e specializuar në furnizimin e shërbimit të thithjes së tunelit në rrethin Binh Thanh

Kompania Hoang Son është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të lira dhe me reputacion të tunelit në rrethin Binh Thanh. Hoang Son ka investuar dhe pajisur me shumë makineri dhe pajisje moderne për të siguruar heqjen e shpejtë të gropës septike, pa shkaktuar shkatërrim dhe pa shkaktuar ndotje mjedisore.

Pas zbatimit dhe ri-kontrollit të gjendjes së gropës septike, teknikët do t’ia dorëzojnë atë klientit dhe do ta udhëzojnë klientin për disa masa kufizuese si dhe trajtimin kur gropa septike është e bllokuar. Me makineri dhe pajisje moderne dhe operacione të kujdesshme dhe të përpikta, Hoang Son angazhohet të pastrojë tërësisht gropën septike, të pastrojë dhe t’i kthehet jetës normale të përditshme për klientët.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Tërheqja e tunelit të urës Hoang Son

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp 6 nơi cho thuê xe ô tô tự lái Thủ Đức và bảng giá chung

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 374/5 Xo Viet Nghe Tinh, Ward 25, Binh Thanh, HCM.
 • Numri i telefonit: 0937 696 211
 • Faqja e internetit:

2. Kompania e kanalizimeve nr. 1 Saigon – e specializuar në tunelet thithëse në rrethin Binh Thanh

Shërbimi i kullimit të urës në rrethin Binh Thanh të Saigon Environmental Sanitation Company Nr. 1 fiton gjithmonë vëmendjen dhe favorin e klientëve. Për shkak të shërbimit entuziast, aftësive të larta profesionale dhe çmimeve të arsyeshme. Klientët që duhet të tërheqin tunelet e urave të lira, me reputacion dhe profesional, ju lutemi telefononi kompaninë.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Kompania e Sanitimit Nr. 1 Saigon

Informacioni i Kontaktit:

 • Numri i telefonit: 0985885985
 • Faqja e internetit:

3. Kompania e tunelit të urës Saigon – Njësia e thithjes së tunelit të rrethit Binh Thanh prestigjioze dhe cilësore

Kompania e specializuar në kullimin e tuneleve në rrethin Binh Thanh dhe rrethe të tjera në qytetin Ho Chi Minh. Njësia është krenare që është një kompani profesionale me më shumë se 15 vjet përvojë, së bashku me një staf profesional, makineri dhe pajisje moderne, kompania është gjithmonë e besuar dhe e vlerësuar nga njerëzit e Binh Thanh, sepse kompania vazhdimisht përpiqet të sjellë shërbimet më të mira tek klientët.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Kompania e tunelit të urës së Saigonit

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 11A Binh Cuoi, Ward 17, Binh Thanh, HCMC
 • Numri i telefonit: 0904555023
 • Faqja e internetit:

4. Tuneli i thithjes Dong Do – Një njësi e specializuar në ofrimin e shërbimeve të pompimit të gropës septike për të trajtuar problemet e kanalizimeve dhe depozitimit të mbeturinave në rrethin Binh Thanh

Dong Do Tunnel Suction është një njësi e specializuar në ofrimin e shërbimeve të pompimit të gropës septike për të trajtuar problemet me pusetat, kanalizimet dhe trajtimin e mbetjeve. Kompania është një nga pionieret në fushën e mjedisit, e cila ka një investim të fortë në makineri dhe pajisje moderne për punëtorët. Me një stil pune profesional, kompania ka gjithmonë besimin dhe mbështetjen nga klientët. Përveç kësaj, kompania ka edhe një shërbim garancie pas përfundimit të ndërtimit. Prandaj, duke përdorur shërbimin këtu, klientët mund të jenë plotësisht të sigurt për cilësinë e shërbimit.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Tuneli i urës suction Dong Do

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 125/29, Rruga Nguyen Van Thuong, Ward 25, Binh Thanh District, HCMC
 • Numri i telefonit: 0975.949.606
 • Faqja e internetit:

5. Thinh Phat Company – Prestigjiozja e Tunelit me korrent në Saigon

Zhbllokimi i urës Thinh Phat – Kompania e Zhbllokimit është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh. Si një nga njësitë me reputacion, ne premtojmë t’u sjellim klientëve tanë shërbimet më të përsosura dhe profesionale.

 • Shërbimi i zhbllokimit të kullimit të paketuar dhe me reputacion në fabrika dhe ndërmarrje
 • Zhbllokimi i kanaleve të bllokuara, lavamanëve, spitaleve, etj.
 • Projektim dhe riparim punimesh ndihmese, tualete, kanalizime etj.
 • Gërmimi i pusetave, zhbllokimi i kanalizimeve, tualete të lira kundër ndotjes
 • Riparoni tunelet e vjetra, gërmoni tunele të reja dhe ngrini tunele
 • Rinovimi dhe instalimi i sistemeve të ujërave të zeza shtëpiake dhe industriale
Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Kompania Thinh Phat

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Alley 373 Ly Thuong Kiet, Tan Binh, HCMC
 • Numri i telefonit: 0973998188
 • Faqja e internetit:

6. Zhbllokimi i kanalizimeve Hung Phat – Njësia profesionale e kullimit në rrethin Binh Thanh

Koha e ndërtimit është gjithmonë një shqetësim i shumë njerëzve, ndaj të gjithë duan të gjejnë shërbimin më cilësor dhe më të sigurt të ndërtimit. Prandaj, Hung Phat përpiqet të jetë në gjendje të kryejë detyrat më të mira në kohën më të shkurtër. Që atëherë, Hung Phat është i vendosur të përditësojë pajisjet moderne për të sjellë efikasitet të lartë dhe gjithmonë të ketë kurse trajnimi për punonjësit se si t’i përdorin ato për t’u bërë më të aftë.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Bllokimi i kullimit të varur nga Phat

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp các đại lý máy bay giá rẻ cho tín đồ du lịch

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 458 Huynh Tan Phat, HCMC
 • Numri i telefonit: 0933450825
 • Faqja e internetit:

7. Son Lam Company – Specializuar në thithjen e tuneleve dhe kanaleve në Binh Thanh

Shërbimi i kullimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh të kompanisë së higjienës urbane Son Lam është një shërbim që ka ndihmuar shumë familje, kompani, ndërmarrje… të zgjidhin amullinë, erën e keqe të shkaktuar nga mbushja ose bllokimi i tubave. Shërbimi i kullimit të urës në rrethin Binh Thanh të kompanisë së pastrimit urban Son Lam ka fituar gjithmonë vëmendjen dhe favorizimin e klientëve për shkak të shërbimit entuziast, aftësive të larta dhe çmimeve të arsyeshme.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Kompania Son Lam

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 38/7/5 Dien Bien Phu, Ward 17, Binh Thanh District, HCMC
 • Numri i telefonit: 0945.120.565 -08.3987.5181
 • Faqja e internetit:

8. Thithja e gropës septike Trang – Njësia e famshme e thithjes së gropës septike të Saigonit

Rezervuari i famshëm septik Trang An është shumë i shpejtë dhe profesional: pas vetëm 15 minutash telefonata nga klientët, stafi i Trang An ishte i pranishëm në vendngjarje. Filloni menjëherë punën për studimin e vendit, konsultimin dhe kuotimin plotësisht pa pagesë. Nëse keni nevojë për një gropë septike të lirë, profesionale, ose kryeni ndonjë nevojë tjetër për pastrim mjedisor. Ju lutemi kontaktoni Trang An shpejt.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Pirja e duhanit Trang Një gropë septike

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 114b Duong Van Cam, rrethi Thu Duc, HCMC
 • Numri i telefonit: 0964.116.113
 • Faqja e internetit:

9. Saigon Sanitation Company – Njësia Lider në Shërbimin e Kullimit

Kompania Saigon Environmental Sanitation është një nga njësitë kryesore në shërbimin e heqjes së funksionit të urës. Kompania jo vetëm që ka makineri moderne në këtë fushë për sa i përket ndërtimit, por gjithashtu u jep klientëve kënaqësinë më të madhe për shërbimet tona me moton Shpejtë, pastër, prestigj, cilësi së pari.

 • Punoi në fushën e tunelit thithës në rrethin Binh Thanh për më shumë se 10 vjet me shumë përvojë
 • Pajisjet e marketingut të kompanisë janë pajisjet kryesore që angazhohen për të mos pasur nevojë të shkatërrojnë shtëpitë e klientëve në rrethin Binh Thanh.
 • Angazhimi për garancinë e shërbimit kur të përfundojë ndërtimi
 • Garantohet pirja e duhanit në tunel më të lirë në rrethin Binh Thanh
 • Ka të gjitha degët në rrethin Binh Thanh të garantuara 5 minuta pasi klienti thërret stafin në vendin e ri
 • Staf i shpejtë dhe miqësor
 • Shërbimi ndaj klientit 24/7
 • Ka fatura me vlerë të shtuar për klientët nëse është e nevojshme.
Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

Kompania Sanitar Saigon

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 36 Chu Manh Trinh, HCMC
 • Numri i telefonit: 0968.655.685
 • Faqja e internetit:

10. Kompania SGE – e specializuar në furnizimin e shërbimeve të thithjes së tunelit të qytetit Ho Chi Minh

SGE është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të pompimit të gropës septike në qytetin Ho Chi Minh. SGE ka tërhequr tunelet në distriktin Binh Thanh në ndërtesa, restorante, hotele etj. në mënyrë periodike me kontratë për të siguruar cilësinë, prestigjin dhe koston më të mirë. Me përvojë shumëvjeçare në fushën e pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh, SGE dëshiron të angazhohet për: të ofrojë shërbimin më të lirë, teknikisht korrekt, të sigurt dhe sanitar të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh me koston më optimale, Fast , në kohë, profesionale. Ju lutemi kontaktoni kompaninë për këshilla.

Sintetizoni 30 objektet më prestigjioze të pompimit të gropës septike në rrethin Binh Thanh

SGE. Kompania

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 822/23/14 Huong Lo 2, reparti Binh Tri Dong A, Binh Tan, Ho Chi Minh
 • Numri i telefonit: 0909.97.365 – 0985.802.803
 • Faqja e internetit:
Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp các kiểu tóc uốn đuôi nhẹ ngang lưng để nàng thêm xinh

Referojuni shërbimeve të mëposhtme prestigjioze të thithjes së tunelit të rrethit Binh Thanh:

11. Tuneli i urës së thithjes Bao Dang

 • Adresa: 75 Van Kiep, Ward 3, Binh Thanh District
 • Numri i telefonit: 0989 666 166
 • Faqja e internetit:

12. Pompimi i tunelit 24H

 • Adresa: 174/82 Nguyen Tu Gian, Ward 12, Go Vap District, Ho Chi Minh City.
 • Numri i telefonit: 0978 073 902
 • Faqja e internetit:

13. Zhbllokimi i tunelit të urës Quang Hong

 • Adresa: 616 Cong Hoa, Ward 13, Tan Binh District, HCMC
 • Numri i telefonit: 0967 393 808
 • Faqja e internetit:

14. Shërbimi për Phat

 • Numri i telefonit: 028. 36 016 719 – 0938 355 133
 • Faqja e internetit:

15. Kompania aziatike

 • Adresa: 115 Hai Ba Trung, HCMC
 • Numri i telefonit: 0936068181
 • Faqja e internetit:

16. Kompania Phuong Long

 • Adresa: 174/82 Nguyen Tu Gian, Ward 12, District. Go Vap, Thanh Pho Ho Chi Minh City
 • Numri i telefonit: 0909.25.26.29
 • Faqja e internetit:

17. Kompania Chengdu

 • Adresa: Rruga 77/7 10, Kp3, Linh Trung Ward, Thu Duc District, City. Qyteti Ho Chi Minh
 • Numri i telefonit: 0973.412.412
 • Faqja e internetit:

18. Kompania për trajtimin e mbetjeve mjedisore të qytetit Ho Chi Minh

 • Adresa: 164/21 Bui Quang La, HCMC
 • Numri i telefonit: 0922866992
 • Faqja e internetit:

19. Kullimi i tunelit të urës Hoa Phat

 • Adresa: 57/7 Huynh Tan Phat, HCMC
 • Numri i telefonit: 0902208925
 • Faqja e internetit:

20. Shoqëria thithëse e urës së rrethit 9

 • Adresa: 10 Le Van Viet, HCMC
 • Faqja e internetit:

21. Kompania e pompimit të llumit Ba Mien

 • Adresa: Rruga Pham Nhu Tang 42/24, Ward 04, District 8, Ho Chi Minh City
 • Numri i telefonit: 0986022995
 • Faqja e internetit:

22. Zhbllokimi i tunelit të urës Nhat Quang

 • Adresa: Rruga 3-2 666/15, Reparti 14, Rrethi 10, KMSH
 • Numri i telefonit: 0917.119.111
 • Faqja e internetit:

23. Kompania Hoang Long – Tuneli thithës në rrethin Binh Thanh

 • Numri i telefonit: 0901511211
 • Faqja e internetit:

24. Kompania Tai Duc

 • Adresa: Rruga Tran Nao 9-33, Binh An Ward, District 2, Ho Chi Minh City.
 • Numri i telefonit: 090,999.67.52
 • Faqja e internetit:

25. Tuneli i urës së gjatë Thang Thang

 • Numri i telefonit: 090 455 11 17
 • Faqja e internetit:

26. Shërbimi Thuan Phat – Tunelet e kullimit në rrethin Binh Thanh

 • Adresa: 618 Cong Hoa, Ward 13, Tan Binh District. Qyteti Ho Chi Minh
 • Numri i telefonit: 0902.676.369 – 0973.018.399 VND
 • Faqja e internetit:

27. Kompania Bao Long

 • Adresa: 614 Cong Hoa, HCMC
 • Numri i telefonit: 0919600500
 • Faqja e internetit:

28. Thithja me korrent të tunelit të urës Binh Minh – Thithja me korrent të tunelit të urës Prestige në rrethin Binh Thanh

 • Adresa: 34c Le Van Sy, HCMC
 • Numri i telefonit: 0898.158.630 – 0969.049.069
 • Faqja e internetit:

29. Kompania e tunelit të District 8 – Tuneling cilësor në rrethin Binh Thanh

 • Numri i telefonit: 092584402
 • Faqja e internetit:

30. Tuneli i urës Thanh Binh me fshesë me korrent

 • Adresa: 29 Doan Cong Hon, HCMC
 • Numri i telefonit: 0975252999
 • Faqja e internetit:

Më lart janë 30 shërbimet më të mira dhe më prestigjioze hidraulike në rrethin Binh Thanh sot. Le të zbulojmë me toplistsaigon dhe të zgjedhim një adresë të përshtatshme menjëherë.

Postuar nga: Bo Nguyen

Fjalët kyçe: Përmbledhje e 30 objekteve më prestigjioze të thithjes së tunelit në rrethin Binh Thanh

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng Hợp Top 30 Cơ Sở Hút Hầm Cầu Quận Bình Thạnh Uy Tín Nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy