Xe Khách Hà Nội Lục Nam| Tổng Hợp Thông Tin Chi Tiết Giá Vé, Lộ Trình

Rruga e autobusit Hanoi Luc Nam është gjithmonë zgjedhja e parë e shumë pasagjerëve në këtë rrugë. Për të ndihmuar njerëzit të zgjedhin me lehtësi shitës makinash cilësore dhe me reputacion. Ne kemi përpiluar informacione për operatorët TOP 03 të autobusëve në Hanoi Luc Nam që funksionojnë mirë, vlerësohen shumë nga pasagjerët dhe ia vlen të përjetohen më së shumti në 2022.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

TOP 03 autobus i lirë nga Hanoi në Luc Nam, shërbim i mirë

Njerëzit nuk do të duhet të kërkojnë autobus Hanoi Bac Giang me cilësi të garantuar. Megjithatë, për itinerarin e autobusëve Hanoi Luc Nam, do të operojnë më pak operatorë autobusësh. Këto njësi shpesh përdorin makina pasagjerësh me ndenjëse të bollshme. Më poshtë keni informacion të detajuar për operatorët e autobusëve 03 në Hanoi Luc Nam që funksionojnë prej kohësh, me çmime të arsyeshme

Garazh Koha e nisjes Tarifa tel
Çam Hau Stacioni im i autobusit Dinh: 9 e mëngjesit

Luc Nam: Po përditësohet

45,000 VND 0204 387 2623
Shoqëria aksionare e makinave të pasagjerëve Bac Giang Stacioni i autobusit tim Dinh: 5:30 – 18:00

Stacioni i autobusit Luc Nam: 5 e mëngjesit deri në 6 pasdite

75,000 VND >0204 3854 245
Viti i Ujit – Bac Giang Stacioni im i autobusit Dinh: 10:00, 16:20

Babai Ha: 5:50, 6:20

90,000 VND 0985 189 388

Informacioni në lidhje me udhëtimin me autobus në Hanoi Luc Nam referohet nga faqet burimore me reputacion si vexere.com,…

Shënim: Çmimi i biletës së njësive mund të mos jetë fiks dhe të ndryshojë sipas politikës së garazhit ose ndikimeve të jashtme. Prandaj, pasagjerët duhet të kontaktojnë në mënyrë aktive njësinë për të kërkuar çmime dhe për të rezervuar bileta. Për më tepër, koha e udhëtimit të rrugës Hanoi Luc Nam është rreth 1.5 orë deri në 2 orë. Megjithatë, në varësi të situatës së trafikut, do të jetë më i shpejtë ose më i ngadalshëm. Çdo operator autobusi do të ketë rrugë, tarifa dhe kohë udhëtimi të ndryshme.

Pikat e emrit të autobusëve 5 Ha Noi Hiep Hoa Përditësimi më i fundit

1. Garazh Cham Hau – Makina Hanoi Luc Nam

Garazhi Cham Hau është një emër i njohur i markës për shumë pasagjerë që shpesh udhëtojnë rrugën nga Hanoi në Bac Giang. Njësia është e famshme për cilësinë e mirë të shërbimit, çmimet e lira të biletave dhe stafin jashtëzakonisht entuziast. Prandaj autobusi Cham Hau është gjithmonë zgjedhja e parë e shumë njerëzve. Aktualisht, selia e garazhit është në Hiep Hoa Bac Giang.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Autobusi Cham Hau nuk është më një njësi e çuditshme për të gjithë në rrugën Hanoi Bac Giang në përgjithësi dhe Hanoi Luc Nam në veçanti (Burimi: internet)

Kompania e autobusëve Cham Hau ka vetëm dy linja autobusësh Hanoi Bac Giang Luc Nam dhe anasjelltas. Autobusi niset nga stacioni i autobusëve My Dinh dhe lëviz përgjatë autostradës kombëtare për në Bac Giang. Garazhi është i përkushtuar që ta lërë makinën të funksionojë në kohë, pa asnjë vonesë apo vonesë. Përveç kësaj, garazhi do të marrë pasagjerët në kohë siç është paralajmëruar paraprakisht në pikat fikse të takimit. Prandaj, pasagjerët duhet të mbërrijnë në pikën e marrjes disa minuta më herët.

Tham Khảo Thêm:  Tổng Hợp 20 Quán Gà Sài Gòn Mà Bạn Nhất Định Phải Thử Qua

Aktualisht, njësia Cham Hau përdor makina pasagjerësh me 30 vende. Makina ka një dizajn standard, hapësira midis sediljeve është e përshtatshme për të siguruar rehati për pasagjerët për të pushuar. Përveç kësaj, makina është e pajisur plotësisht me pajisje si kondicioner, drita led, port karikimi USB, etj. Në fund të udhëtimit, makina do të pastrohet tërësisht në mënyrë që hapësira të jetë gjithmonë e pastër për udhëtimin e radhës.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Hapësira në makinë është e pastër dhe e ajrosur, e cila pastrohet rregullisht për t’u dhënë pasagjerëve një kohë të mirë pushimi (Burimi: vexere.com)

Përveç kësaj, njësia ka gjithashtu politika të qarta të përshkruara për të siguruar hapësirën e përbashkët. Konkretisht, klientët nuk do të lejohen të sjellin kafshë shtëpiake në makinë. Garazhi do të pranojë vetëm kafshë shtëpiake dhe kafshë shtëpiake si mallra. Përveç kësaj, njerëzit nuk lejohen të pinë duhan, të pinë alkool, të përdorin drogë në makinë. Pasagjerët lejohen të sjellin ushqim në bord, por mos sjellin ushqime me erë të fortë.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 45,000 VND
 • Numri i telefonit: 0204 387 2623
 • Vlerësimi: N/A

2. Shoqëria aksionare e makinave të pasagjerëve Bac Giang

Shoqëria aksionare e makinave të pasagjerëve Bac Giang është një markë transporti që nuk është më e çuditshme për të gjithë në rrugën Hanoi-Bac Giang. Kjo njësi shfrytëzon shumë vendndodhje në provincën Bac Giang. Disa linja të njohura si autobusi Hanoi Luc Nam, Gia Lam Luc Ngan, Hanoi Cau Go, etj. Të gjitha udhëtimet e kompanisë së autobusëve vlerësohen shumë për cilësinë dhe shërbimin. Që atëherë, autobusi Bac Giang ka qenë zgjedhja e parë e shumë pasagjerëve gjatë udhëtimit në këtë itinerar.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Shoqëria Aksionare Bac Giang Bus është një operator autobusi i specializuar në operimin e linjave Hanoi – Bac Giang me një frekuencë konstante udhëtimesh (Burimi: internet)

Aktualisht, makina e pasagjerëve Bac Giang përdor 2 linja sediljesh. Përfshirë makinën me 29 vende dhe makinën Samco me 34 vende. Sediljet e makinës janë të rehatshme dhe të bollshme. Ka mbështetëse krahësh në të dy anët e karriges, e cila është jashtëzakonisht e përshtatshme dhe komode. Për më tepër, sedilja mund të rregullohet për t’iu përshtatur nevojave të pasagjerëve. Garazhi përgatitet me qese plastike të pastra dhe peshqirë letre pas sediljeve.

Përveç kësaj, kompania e autobusëve Bac Giang siguron gjithmonë cilësinë më të mirë të automjetit. Njësia do ta lejojë makinën e pasagjerëve t’i nënshtrohet mirëmbajtjes periodike në objekte me reputacion. Makina eshte nderruar vaj motori, goma te kontrolluara, makineri dhe paisje brenda. Prandaj, automjeti funksionon gjithmonë pa probleme gjatë gjithë procesit. Kufizoni rastin kur makina prishet në mes të rrugës, duke ndikuar në udhëtimin e të gjithëve.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Garazhi përdor makina cilësore, funksionim të qetë dhe të qetë për të siguruar një udhëtim të shpejtë (Burimi: facebook.com)

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp địa chỉ các cơ sở siêu thị điện máy Nguyễn Kim Cần Thơ

Pika e ndritshme plus e kompanisë së autobusëve Bac Giang vlerësohet shumë nga shumë pasagjerë. Kompania zotëron një ekip shoferësh jashtëzakonisht cilësorë. Shoferët këtu kanë të gjithë përvojë shumëvjeçare në drejtimin e makinave të pasagjerëve. Mbi të gjitha, njerëzit kanë përgjegjësi të larta pune. Gjatë procesit të drejtimit të mjetit, drejtuesi e ka lejuar makinën të lëvizë e sigurt, pa u lëkundur. Prandaj, makina funksionon pa probleme, duke u siguruar pasagjerëve një hapësirë ​​të rehatshme pushimi.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Garazhi ka një stil pune profesional, duke marrë shpejt shumë vlerësime pozitive nga klientët (Burimi: internet)

Garazhi Bac Giang ka shumë pika fleksibël të marrjes dhe lëshimit në të dy skajet e Hanoi dhe Bac Giang. Njësia do të lëvizë nëpër shumë stacione të mëdha autobusësh si stacioni i autobusëve Gia Lam, stacioni i autobusëve Nuoc Ngam, stacioni i autobusëve My Dinh dhe pika të tjera në autostradën kombëtare. Kur vjen në Bac Giang, përveç ndalimit në Luc Nam, makina ndalon edhe në stacionin e autobusëve Bac Giang, stacionin e autobusëve Cau Go, stacionin e autobusëve Luc Ngan, etj. Përveç kësaj, njerëzit mund të flasin me shoferin për të ndaluar në destinacion. më e përshtatshme për lëvizjen tuaj.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 75,000 VND
 • Numri i telefonit: 0204 3854 245
 • Vlerësimi: N/A

3. Garazh Nam Thuy – autobus Bac Giang

Garazhi Nam Thuy është një njësi autobusësh në Hanoi Luc Nam që po merr shumë vëmendje dhe favore nga klientët. Gjatë funksionimit të tij, autobusi Nam Thuy dëgjon gjithmonë mendimet dhe reagimet e pasagjerëve. Pas kësaj, përmirësoni vazhdimisht cilësinë e shërbimit për t’u sjellë pasagjerëve udhëtimet më të sigurta, më të shpejta dhe më të rehatshme. Prandaj, Nam Thuy është gjithmonë emri kryesor i zgjedhur në rrugën Hanoi Bac Giang në përgjithësi dhe rrugën Hanoi Luc Nam në veçanti.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Garazhi Nam Thuy është zhvilluar vazhdimisht, duke përmirësuar cilësinë e shërbimit për të sjellë udhëtimin më të denjë për përvojën (Burimi: facebook.com)

Nam Thuy përdor një makinë me 29 vende. Hapësira në makinë është e pastër, e ajrosur, jo e fshehtë. Për më tepër, garazhi pastron gjithmonë hapësirën brenda makinës pas çdo udhëtimi dhe deodoron me kujdes. Pra, kur pasagjerët hyjnë në makinë, ata do të ndihen rehat dhe aromatik. Kjo është gjithashtu pika e ndritshme plus e autobusit Nam Thuy që është i kënaqur nga klientët.

Jo vetëm kaq, makina e pasagjerëve është plotësisht e pajisur me komoditetet elementare.Klima e makinës është gjithmonë e ndezur që nga momenti kur fillon të rrotullohet. Prandaj, makina është gjithmonë në gjendje të freskët për t’u shërbyer pasagjerëve gjatë gjithë udhëtimit. Përveç kësaj, garazhi Nam Thuy gjithashtu shërben për klientët ujë në shishe. Personat që duhet ta përdorin duhet vetëm të informojnë makinën për të marrë ujë për servis.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Makina e pasagjerit Nam Thuy e vitit te ri, ambjenti i brendshem eshte i pajisur plotesisht si kondicioner, drita led, uje te pijshem ne shishe,…. (Burimi: facebook.com)

Tham Khảo Thêm:  Tổng Hợp Khách Sạn Cửa Lò Gần Biển, Chất Lượng, Giá Tốt Nhất Hiện Nay

Aktualisht, operatori i autobusëve Nam Thuy po kryen 4 fluturime nga Hanoi në Bac Giang në një ditë. Megjithatë, autobusi do të lëvizë vetëm në mëngjes dhe nuk ka udhëtime pasdite apo mbrëmje, në mënyrë që njerëzit të mund të marrin në konsideratë opsionet e tyre. Konkretisht, 4 udhëtime me autobus Nam Thuy janë përkatësisht në orën 4 të mëngjesit, 4:15, 9 të mëngjesit 10 dhe 10 të mëngjesit. Ky është afati kohor i makinës që rrotullohet në skelën My Dinh. Pikat e tjera të marrjes në Hanoi do të kenë disa minuta diferencë.

Garazhi Nam Thuy ka një stil pune të shpejtë dhe profesional. Njësia angazhohet të lërë autobusin të niset në kohë si dhe të marrë pasagjerët në orarin e planifikuar. Gjithashtu, mjeti ka lëvizur në rrugën e duhur, nuk ka ndaluar dhe parkuar në mënyrë arbitrare, duke ndikuar në kohën totale të parashikuar. Në veçanti, garazhi Nam Thuy nuk do të marrë pasagjerë gjatë rrugës ose nuk do të grumbullojë pasagjerë.

Autobusi i pasagjerëve të Hanoi kontinent| Sintetizoni informacion të detajuar rreth çmimeve të biletave dhe rrugëve

Njësia Nam Thuy është e përkushtuar që të mos marrë pasagjerë gjatë rrugës, të mos grumbullojë pasagjerë mbi numrin e caktuar të njerëzve (Burimi: internet)

Për më tepër, autobusi Nam Thuy funksionon paralelisht me shërbimet e mallrave përgjatë të njëjtës rrugë. Njerëzit mund të dërgojnë objekte dhe mallra me tarifa të ndryshme. Megjithatë, garazhi pranon vetëm mallra që janë të moderuara, jo të mëdha ose lehtësisht të ndezshme. Për sendet e gjalla, është e nevojshme të mbyllni kutinë e mbyllur të shkumës.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 90,000 VND
 • Numri i telefonit: 0985 189 388
 • Vlerësimi: N/A

Informacione të përgjithshme rreth autobusit për në Hanoi Luc Nam

 • Distanca në km: 82 km
 • Udhëtimi më i hershëm / i fundit: 5:00 e mëngjesit / 18:00
 • Koha e udhëtimit: 1.5h – 2h
 • Çmimi mesatar i biletës: 45 000 VND – 90 000 VND
 • Pika e marrjes: Stacioni i autobusëve My Dinh, stacioni i autobusëve Nuoc Ngam, stacioni i autobusëve Gia Lam, zona e brendshme e Hanoi
 • Pika e zbritjes: Përgjatë autostradës kombëtare, stacioni i autobusëve Luc Nam,…
 • Lloji i mjetit: makinë pasagjerësh me 29 vende, makinë pasagjerësh me 34 vende, autobus me fjetje, limuzinë, …

Më sipër është informacion i detajuar në lidhje me autobusin Hanoi Luc Nam të besuar nga shumë njerëz për të përdorur shërbimin. Çdo njësi do të ketë tarifa dhe orare të ndryshme nisjeje për të përmbushur nevojat individuale të çdo personi. Shpresojmë, artikulli i mësipërm i ka ndihmuar pasagjerët të zgjedhin me lehtësi garazhin e duhur. Faleminderit të gjithëve që e keni ndjekur këtë postim. Ju uroj të gjithëve një udhëtim të qetë dhe të sigurt.

Postuar nga: Huynh Khiem

Fjalë kyçe: autobus Hanoi Luc Nam| Përmbledhje e informacionit të detajuar mbi tarifat, rrugët

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Xe Khách Hà Nội Lục Nam| Tổng Hợp Thông Tin Chi Tiết Giá Vé, Lộ Trình . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy