Xe Khách Hà Tĩnh Bắc Ninh | Tổng Hợp Những Hãng Xe Giá Rẻ, Chất Lượng

Kërkesa për udhëtim midis Ha Tinh dhe Bac Ninh është aktualisht në rritje, duke çuar në “lindjen” e shumë makinave të pasagjerëve që drejtojnë itinerarin Ha Tinh Bac Ninh. Megjithatë, për të gjetur shitësin e makinave më me reputacion dhe cilësi, ju lutemi referojuni listës së mëposhtme që është përpiluar nga Motortrip.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Këtu janë 4 operatorët kryesorë të autobusëve që drejtojnë rrugën Ha Tinh Bac Ninh në detaje për referencën tuaj (Burimi: Internet)

TOP 4 operatorët me reputacion të autobusëve që drejtojnë linjën e autobusëve Hanoi-Bac Ninh

Bac Ninh është një provincë me sipërfaqen më të vogël në vend, por i përket rajonit kryesor ekonomik të Veriut. Vizitorët që duan të vizitojnë Bac Ninh nga qyteti Ha Tinh nuk duhet të injorojnë listën e 4 operatorëve me reputacion, cilësor dhe më të besuar të autobusëve më poshtë.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Bac Ninh njihet si një provincë me këngën Quan ho që hyn thellë në zemrat e njerëzve, kështu që tërheq turistët për ta shijuar (Burimi: Internet)

Garazh Koha e nisjes Tarifa tel
urime Stacioni i autobusëve të rrethit Huong Khe: Përditësim
Stacioni i autobusëve Bac Ninh: Përditësim
300 000 VND 1900 888 684
Dung Minh Ha Tinh: 21:00
Bac Ninh: 22:30
220 000 VND 0913 556 970- 0941 112 288
Lufte boterore Bypass-i i qytetit Ha Tinh: 9h15
Stacioni i autobusit Bac Ninh: 17h03
750 000 VND 1900 888 684
Thang Long Zyra postare Nghi Xuan, përgjatë Autostradës Kombëtare 1A, stacioni i autobusit Ha Tinh: 10:45
Fabrika e Samsung Bac Ninh: 12:15
250 000 VND 1900 888 684

1. Garazh Cuc Cong Ha Tinh Bac Ninh

Emri Cuc Mung nuk është i panjohur për pasagjerët e rregullt që udhëtojnë me autobus nga Ha Tinh në Bac Ninh. Kjo linjë operohet nga bizneset, por kompania e autobusëve Cuc Mung është ende kompania numër 1 e makinave e besuar dhe e përdorur nga shumë njerëz për një kohë të gjatë.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Autobusi i parë që duam t’ju sjellim është operatori më prestigjioz i autobusëve në Bac Ninh – Cuc Mung (Burimi: Internet)

Makina e përdorur nga Cuc Mung për të udhëtuar 377 km nga Ha Tinh në Bac Ninh është një dhomë gjumi e klasit të lartë me 44 vende. Për shkak të rritjes së kërkesës për udhëtime të turistëve vitet e fundit, makina me 29 vende është shndërruar në 44 vende për të përmbushur klientët.

Dizajni i brendshëm i shtratit të makinës është i klasit të lartë dhe modern, kështu që Cuc Mung tërheq një numër të madh klientësh besnikë. Përsa i përket shtratit në makinë, mjafton që pasagjerëve t’u lihet një përshtypje e fortë që në momentin që hyjnë në makinë. Sistemi i krevatit është i mbuluar me lëkurë origjinale dhe është i pajisur me jastëkë ekstra të trashë dhe jastëkë koke që pasagjerët të pushojnë rehat.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Të pajisur plotësisht me pajisje mbrojtëse të sigurisë, pasagjerët janë jashtëzakonisht të sigurt kur hipin në Cuc Mung (Burimi: Internet)

Përveç kësaj, autobusi Cuc Mung u ofron klientëve gjithashtu ujë të filtruar, peshqirë të ftohtë, pantofla, etj. për transport të përshtatshëm në autobus. Në veçanti, vëmendja e garazhit reflektohet edhe në sistemin e perdes me 2 shtresa për të ndihmuar në shmangien e dritës së diellit dhe pluhurit të rrugës. Televizori LCD është instaluar pikërisht në automjet që pasagjerët të shikojnë programe ose të përditësojnë lajmet.

Cilësia e shërbimit në Cuc Mung vlerësohet gjithashtu shumë nga klientët. Garazhi ka gjithashtu një departament të kujdesit ndaj klientit i specializuar për të ndihmuar klientët me rezervimin e biletave, duke ofruar informacione për udhëtimet ditore, si dhe vendndodhjet e marrjes dhe dërgesës. Zakonisht, operatori i autobusit merr pasagjerët në stacionin e autobusëve Ha Tinh dhe i lëshon në stacionin e autobusëve Bac Ninh.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 300 000 VND
 • Numri i telefonit: 1900 888 684
 • Vlerësimi: 4.6/5

2. Autobus për në Bac Ninh Dung Minh

Një tjetër adresë garazhi cilësore që nuk duhet të humbisni është autobusi Dung Minh. Kjo është një kompani autobusësh në zhvillim, kjo markë e makinave të pasagjerëve është interesuar nga shumë pasagjerë kohët e fundit, sepse u ofron klientëve një sërë shërbimesh dhe çmime të mira.

Dung Minh zotëron një flotë prestigjioze autobusësh të fjetur, e cila është e importuar origjinale dhe ka sigurim të qartë. Kjo do t’ju japë më shumë qetësi gjatë udhëtimit. Shtrati është i rregulluar në 2 kate të shkallëzuara për të krijuar rehati dhe për të zgjeruar hapësirën në makinë.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Dung Minh është përfshirë gjithashtu në renditjen e garazheve më të mira të shërbimit ndaj klientit (Burimi: Internet).

Makina instaloi gjithashtu një zonë tualeti për të krijuar komoditet për pasagjerët gjatë udhëtimit gati 7 orësh. Tavani i makinës është projektuar gjithashtu me një sistem LED të klasit të lartë për të krijuar një efekt të bukur. Dyshemeja e makinës është e mbuluar me qilima të trashë dhe të lëmuar dhe pastrohet çdo ditë nga stafi.

Përveç kësaj, garazhi Dung Minh është gjithashtu i pajisur me një sistem pajisje sigurie për të alarmuar kur është në rrezik. Për më tepër, ekziston edhe një kuti mjetesh mjekësore personale, që tregon përgatitjen e kujdesshme të garazhit. Për sa i përket argëtimit, garazhi ka një televizor me ekran të sheshtë, altoparlantë Sony me tinguj të shkëlqyeshëm që do t’ju ndihmojnë të tregoni zërin tuaj.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Kompania e makinave i kushton vëmendje të madhe sigurisë së pasagjerëve, kështu që mirëmban rregullisht makinën dhe kontrollon shërbimet e tjera në makinë (Burimi: Internet)

Klientët që vijnë në Dung Minh e duan gjithashtu vëmendjen e stafit miqësor. Kompania është e përkushtuar t’u sigurojë klientëve udhëtimet më të sigurta dhe më të rehatshme. Drejtuesit e mjeteve janë rekrutuar në mënyrë strikte, kanë përgjegjësi të lartë për profesionin, kështu që ngasja është shumë e qetë dhe e qetë, kështu që pasagjerët mund të jenë plotësisht të sigurt.

Tarifa e autobusit në Dung Minh vlerësohet gjithashtu në krye të operatorëve më të lirë të autobusëve. Me vetëm 220 000 VND, ju keni një udhëtim të pajisur plotësisht dhe shërbeheni nga a në z. Ju gjithashtu mund të rezervoni bileta në internet, ndiqni ofertat promovuese të operatorëve të autobusëve për të kërkuar super pazare.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 220 000 VND
 • Numri i telefonit: 0913 556 970- 0941 112 288
 • Vlerësimi: 4.4/5

3. Makinë pasagjerësh me cilësi të lartë të Luftës Botërore

Chien The është një nga kompanitë pioniere të makinave në fushën e transportit të pasagjerëve. Kjo kompani makinash është e njohur për të gjithë për shkallën e saj të madhe dhe drejtimin e shumë distancave. Sidoqoftë, rruga kryesore që kalon makina Chien është rruga Ha Tinh Bac Ninh.

War World ka qenë prej kohësh i njohur si një kompani makinash me cilësi të lartë, duke dominuar prodhuesit e tjerë të makinave. Kjo kompani makinash është krijuar për një kohë të gjatë, e lidhur me zhvillimin e qytetit Bac Ninh dhe bëri jehonë që në ditët e para të nisjes së saj.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Lufta e Dytë Botërore është një kompani e makinave luksoze e specializuar në ofrimin e makinave të gjumit të klasit të lartë për klientët (Burimi: Internet)

Një pikë e veçantë e makinës Chien është se ajo ofron një shërbim të specializuar transporti në rrugët nga Ha Tinh në Bac Ninh ose nga Ha Tinh në Saigon. Ju mund t’i dërgoni me siguri parcelat në garazh Chien The, madje edhe ato të rëndësishme, sepse këtu do t’i paketoni me kujdes mallrat tuaja me kuti shkumë dhe do t’ia dorëzoni marrësit.

Chien Makina e pasagjerëve është një kompani e famshme e makinave në treg. Prandaj, nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për situatën e marrjes së pasagjerëve në mes të rrugës ose të grumbullimit të pasagjerëve. Operatori i autobusit angazhohet të marrë dhe të zbresë në kohë, në itinerarin e përcaktuar për të siguruar orarin e udhëtimit të pasagjerëve.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Chien The bus gjithashtu u ofron klientëve një sërë shërbimesh shoqëruese për të plotësuar nevojat e pasagjerëve (Burimi: Internet)

Sistemi i stafit në War World është gjithashtu shumë i vëmendshëm. Do të ketë një staf mbështetës i specializuar në trajtimin e klientëve kur ata ndeshen me makinën e gabuar, vendin e gabuar. Të gjithë do të udhëhiqen nga stafi derisa të jeni ulur dhe gati për udhëtim.

Drejtuesit e mjeteve janë të trajnuar mirë, kanë kualifikime transparente dhe aftësi të qetë drejtimi edhe në rrugë me terren të keq. Prandaj, pasagjerët mund të jenë të sigurt për të bërë një gjumë të gjatë për t’u përgatitur për udhëtimin e ardhshëm të zbulimit.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 750 000 VND
 • Numri i telefonit: 1900 888 684
 • Vlerësimi: 4.3/5

4. Autobus Thang Long

Kompania e autobusëve Thang Long është gjithmonë në krye të listës së operatorëve të autobusëve që ofrojnë autobusë të lirë dhe cilësorë në rrugën Ha Tinh Bac Ninh. Ky është opsioni më ideal dhe më i njohur për studentët, studentët dhe njerëzit me një buxhet të moderuar.

Thang Long ka një veçori të veçantë që garazhi ka një shërbim mujor biletash për klientët që duhet të lëvizin shumë në 1 muaj. Me biletën e këtij muaji do të shijoni ofertën me çmim më të lirë se çmimi normal. Për më tepër, nuk keni nevojë të kërkoni bileta gjatë fundjavave ose festave.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Autobusi Thang Long është një fytyrë e domosdoshme në rrugën Ha Tinh Bac Ninh (Burimi: Internet)

Makina e pasagjerëve Thang Long investoi në një grup autobusësh të fjetur që shumë njerëz e komentuan si superiore. Pajisjet në makinë janë me origjinë të qartë, dizajn të jashtëzakonshëm dhe jashtëzakonisht të përdorshëm si: pajisje paralajmëruese për rrezik, paralajmërim aksidenti, kamerë dash, navigacion, sirenë shpejtësie. Thang Long është gjithashtu një garazh i pajisur me një sistem të tërë pajisjesh sigurie me cilësinë më të mirë.

Për më tepër, garazhi ofron gjithashtu një shishe shtesë me ujë të filtruar për secilin person për t’ju shërbyer gjatë udhëtimit. E megjithatë, shtrati është gjithashtu i përgatitur me dyshekë të trashë, batanije dhe jastëkë për të krijuar rehati për pasagjerët për të pasur një gjumë të mirë. Ju gjithashtu mund t’i kërkoni shoferit të sjellë batanije shtesë nëse ndiheni të ftohtë.

autobus Ha Tinh Bac Ninh | Sintezë e kompanive të makinave të lira dhe cilësore

Në autobusin e gjumit, garazhi Thang Long ka investuar plotësisht në artikuj thelbësorë të cilësisë së lartë (Burimi: Internet)

Një avantazh që kanë pak makina pasagjerësh është se Thang Long i lejon klientët të sjellin 17 kg bagazh dore falas. Ndarja e bagazhit në makinë është shumë e gjerë, e rehatshme për të vendosur gjërat tuaja. Në veçanti, duhet t’i kushtoni vëmendje për t’u kujdesur për të gjitha gjërat tuaja me vlerë.

Politika e biletave të operatorit të autobusit Thang Long është shumë e qartë dhe transparente përpara se pasagjerët të hipin në autobus. Për klientët që janë fëmijë nën 5 vjeç dhe nën 100 cm, ulja me babanë ose nënën do të jetë pa pagesë. Fëmijët mbi 5 vjeç do të paguhen me të njëjtën tarifë si bileta e të rriturve. Operatori i autobusit gjithashtu do të mbështesë klientët me rimbursime nëse anulojnë biletat sipas rregulloreve.

Detaje:

 • Çmimi i biletës: 250 000 VND
 • Numri i telefonit: 1900 888 684
 • Vlerësimi: 4.6/5

Informacione të përgjithshme rreth itinerarit të autobusit Ha Tinh Bac Ninh

 • Distanca në km: 337 km
 • Udhëtimi më i hershëm / i fundit: 9h15 -> 22h30
 • Koha e udhëtimit: 6 orë 15 minuta
 • Çmimi mesatar i biletës: 220 000 -> 750 000 VND
 • Pika e marrjes: stacioni i autobusëve të rrethit Huong Khe, anashkalimi i qytetit Ha Tinh, posta e Nghi Xuan, përgjatë autostradës kombëtare 1A, stacioni i autobusëve Ha Tinh
 • Pika e lëshimit: Stacioni i autobusëve Bac Ninh, fabrika Samsung Bac Ninh
 • Lloji i mjetit: autobus me 40 vende gjumi, autobus me 44 vende…

Above Motortrip ka përmbledhur për ju 4 adresa prestigjioze dhe cilësore të autobusëve që drejtojnë itinerarin Ha Tinh Bac Ninh. Shpresojmë që informacioni i mësipërm do t’ju ndihmojë të gjeni biletën e duhur të autobusit. Ju uroj një përvojë të këndshme.

Postuar nga: Hung Dinh

Fjalë kyçe: Autobus Ha Tinh Bac Ninh | Përmbledhje e markave të makinave të lira dhe cilësore

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Xe Khách Hà Tĩnh Bắc Ninh | Tổng Hợp Những Hãng Xe Giá Rẻ, Chất Lượng . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp 3 cách nấu chè nếp cẩm dẻo ngọt, thơm ngon, hấp dẫn

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy